Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe: Με ακόμα περισσότερες επιλογές

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe: Με ακόμα περισσότερες επιλογές

H γερμανική φίρμα προχώρησε σε μια σειρά στοχευμένων βελτιώσεων που αφορούν αρχικά τις εξακύλινδρες εκδόσεις του τετράθυρου coupe της και πρόκειται στη συνέχεια να επεκταθούν και στις υπόλοιπες εκδόσεις του.

Η Mercedes-AMG αποκαλύπτει την ανανεωμένη εκδοχή του τετράθυρου coupe της, στις εξακύλινδρες εκδόσεις του με τα διακριτικά GT 53 και GT 43 εστιάζοντας περισσότερο στον εμπλουτισμό των lifestyle επιλογών του καθώς και στην περαιτέρω βελτίωση της δυναμικής οδικής συμπεριφοράς του.

Αναλυτικότερα, στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται τρεις νέες αποχρώσεις για το αμάξωμα καθώς και νέου σχεδιασμού ζάντες. Επίσης οι εκδόσεις GT 53 και GT 43 επωφελούνται από το εξοπλιστικό πακέτο Styling Pack που συνήθως ακολουθεί τις εκδόσεις V8, εξασφαλίζοντας ένα αιχμηρότερο bodykit.

Στις νέες επιλογές περιλαμβάνεται επίσης το πακέτο AMG Night Package II το οποίο αντικαθιστά το λαμπερό χρώμιο στη γρίλια με ματ και πιο σκούρο ενώ προσθέτει και αναλόγως σκούρα διακριτικά και λογότυπα. Μπορεί να συνδυαστεί με το πακέτο Carbon Fibre το οποίο αυξάνει τις λεπτομέρειες από ανθρακονήματα στο εσωτερικό. Το τελευταίο επωφελείται από νέες επιλογές σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις και τα υλικά αλλά και ένα νέο τιμόνι με δύο ακτίνες.

Οι αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο στο αισθητικό κομμάτι καθώς η Mercedes-AMG έχει υλοποιήσει βελτιώσεις και στην ρυθμιζόμενη αερανάρτηση της GT 4 Door Coupe. Αναλυτικότερα σύμφωνα με τις συστάσεις, οι εξακύλινδρες εκδόσεις επωφελούνται από νέα αμορτισέρ καθώς και από νέα χαρτογράφηση στην μονάδα ελέγχου των αναρτήσεων η οποία αυξάνει την άνεση αλλά και προσφέρει καλύτερο έλεγχο των κλίσεων του αμαξώματος στις στροφές, αναλόγως την επιλογή του εκάστοτε προγράμματος οδήγησης.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι επίκεινται αλλαγές και στις V8 εκδόσεις του τετράθυρου coupe οι οποίες θα ακολουθήσουν, ωστόσο το επιστέγασμα των βελτιώσεων θα αποτελέσει η προσθήκη μιας νέας plug-in υβριδικής έκδοσης υψηλών επιδόσεων που θα τεθεί επικεφαλής της γκάμας και αναμένεται στις αρχές του 2022.

Η έκδοση αναμένεται να υιοθετήσει τα διακρτικά GT 73e και θα συνδυάζει τον V8 κινητήρα των 4,0 λίτρων με ηλεκτρικό μοτέρ, προσφέροντας ισχύ που θα φτάνει τα θηριώδη μεγέθη των 815 ίππων και 800 Nm ροπής σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής το Affalterbach.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024