Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σμάιχελ για Έρικσεν: «Χαμογελάει και κάνει πλάκες»

Σμάιχελ για Έρικσεν: «Χαμογελάει και κάνει πλάκες»

Ο Κάσπερ Σμάιχελ επισκέφθηκε τον Κρίστιαν Έρικσεν στο νοσοκομείο και δήλωσε πως ο 29χρονος συμπαίκτης του είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς και χαμογελάει και κάνει πλάκες!

Ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές της Δανίας που βγήκαν μπροστά την ώρα του σοκαριστικού περιστατικού με τον Κρίστιαν Έρικσεν. Ο λόγος για τον Κάσπερ Σμάιχελ.

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Δανίας μίλησε για την κατάσταση του συμπαίκτη του, καθώς τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται και τα νέα που ανέφερε ήταν εξαιρετικά! Όπως δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Λέστερ, ο Έρικσεν είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, καθώς και χαμογελάει, κάνει πλάκες και γενικότερα είναι σε πάρα πολύ καλό mood.

«Ήταν πραγματικά τόσο ευχάριστο και ανακουφιστικό που τον είδα έτσι… Έκανε πλάκες, χαμογελούσε… Ήθελα πολύ να δω ότι ήταν καλά έπειτα απ’ ό,τι συνέβη στο γήπεδο. Μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων.

Σημασία έχει πως είναι καλά. Εμείς είμαστε ποδοσφαιριστές δεν κάναμε τίποτα. Οι ήρωες είναι οι γιατροί που τον έσωσαν και που σώζουν ζωές υπό πίεση. Δεν φαντάζεστε πόσο τους θαυμάζω».

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024