Τις πρώτες δηλώσεις του ως προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και τόνισε ότι θέλει να θέσει τις βάσεις για την επιστροφή της ομάδας στη φυσική θέση της.

Επιστρέφετε στο ελληνικό ποδόσφαιρο 13 χρόνια μετά. Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα;

«Σίγουρα έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το 2008, όταν ουσιαστικά ψάχνοντας για καινούργιες προκλήσεις σαν προπονητής έφυγα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βέβαια 13-14 χρόνια μετά επιστρέφω ξανά. Επιστρέφω εκεί που πέρασα και τα καλύτερα μου χρόνια σαν ποδοσφαιριστής και εκεί που ξεκίνησα την ποδοσφαιρική μου καριέρα, στην Ελλάδα. Σίγουρα όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να ήμουν μακριά, αλλά παρακολουθούσα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Αναλαμβάνω μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία και τόσο μεγάλο αριθμό φίλων και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Αναλαμβάνετε τον Παναθηναϊκό σε μια ιδιαίτερη στιγμή του. Ποιες είναι οι σκέψεις σας; 

«Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια πέρασε διάφορες φάσεις και το σκεπτικό μας είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες, ώστε ο Παναθηναϊκός σύντομα να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι είτε αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα είτε την Ευρώπη»

Οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο