Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Βασιλαντωνόπουλος

Δεν συνεχίζει στην ΑΕΚ ο Βασιλαντωνόπουλος

Ο Έλληνας άσος θα αναζητήσει ομάδα που θα του προσφέρει χρόνο συμμετοχής

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΚ ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Η Ένωση είχε καταθέσει στον Έλληνα μπακ πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, με σημαντική μάλιστα αύξηση αποδοχών, ωστόσο δεν μπορούσε να του εγγυηθεί σταθερό χρόνο συμμετοχής, μιας και δεδομένα στο ρόστερ θα υπάρχαν τουλάχιστον άλλοι δύο δεξιοί μπακ.

Οι άνθρωποι της Ένωσης είχαν συνάντηση με τον 29χρονο μπακ όπου αναλύθηκαν όλα τα δεδομένα. Του τόνισαν ότι επιθυμούν να παραμείνει στην ομάδα και να τον επιβραβεύσουν για την εξαιρετική του παρουσία στο τέλος της σεζόν. Από την άλλη του τόνισαν ότι με δύο παίκτες ήδη με συμβόλαιο (Μπακάκης, Ντατσένκο) και την ομάδα να αναζητά δεξί μπακ ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι περιορισμένος.

Ο Βασιλαντωνόπουλος απάντησε πως σε αυτή τη φάση της καριέρας του επιθυμεί να πάει σε ομάδα που θα λογίζεται ως βασικός. Έτσι οι δρόμοι της ΑΕΚ με τον 29χρονο χωρίζουν. Με τα κιτρινόμαυρα έκανε 29 συμμετοχές, πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μια ασίστ.

Έτσι, το κεφάλαιο Βασιλαντωνόπουλος κλείνει για την ΑΕΚ, με τον Έλληνα άσο να μπορεί πλέον να διαπραγματευτεί ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που φαίνεται πως θα είναι εντός συνόρων. Μιας και υπάρχουν ομάδες της Σούπερ Λιγκ που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024