Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Καινούργιου: Ποια είναι η σχέση με τους γονείς της;

Κατερίνα Καινούργιου: Ποια είναι η σχέση με τους γονείς της;

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, στον αυστηρό τρόπο με τον οποίο τη μεγάλωσαν οι δικοί της, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η σχέση με τον πατέρα της έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα.

Για την σχέση αυτή με τους δικούς της γονείς και ειδικότερα με τον πατέρα της, μίλησε σε μία συνέντευξη, η Κατερίνα Καινούργιου.

Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε, στον αυστηρό τρόπο με τον οποίο τη μεγάλωσαν οι δικοί της, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως η σχέση με τον πατέρα της έχει περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα. Η ίδια μάλιστα θεωρεί πως αν και οι δικοί της την μεγάλωσαν με αρχές και αγάπη, ωστόσο δεν κατάφεραν να της την δέιξουν ποτέ, και αυτό είναι κάτι που την στιγμάτισε σαν άνθρωπο, όπως λέει.

Η σχέση σου με τον πατέρα σου πώς είναι, αλήθεια;

Ιδιαίτερη ήταν και συνεχίζει να είναι. Ο πατέρας μου είναι ένας υπέροχος και αξιόλογος άνθρωπος, αλλά και συνάμα πολύ δύσκολος, απαιτητικός και αυστηρός. Τον θαυμάζω πολύ, αλλά πολλές φορές γίνεται και σκληρός. Η σχέση μας είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλή καταπίεση. Δεν λέω ότι με ελέγχει, αλλά έχω τη σχέση πατέρα – κόρης, δεν έχουμε έρθει πιο κοντά, να γίνουμε φίλοι, δεν θα συζητήσω τους προβληματισμούς μου μαζί του γιατί είναι αυστηρός κριτής. Πολύ πιο αυστηρός από αυτό που πρέπει…

Λένε, πάντως, πως υποσυνείδητα επιλέγουμε άντρες με αρχέτυπο τον πατέρα…

Δεν είμαι σίγουρη για αυτό. Εγώ θέλω κάποιον πιο τρυφερό. Είμαι ο άνθρωπος που θα έρθει η κολλητή μου στο σπίτι και θα είμαστε αγκαλιά. Μου αρέσει, έχω ανάγκη τη σωματική επαφή. Οι δικοί μου δεν ήταν έτσι. Με μεγάλωσαν με αρχές, αγάπη, αλλά δεν μου την έδειχναν, έπρεπε να προσπαθήσω να πάρω το «μπράβο». Θέλω όταν στενοχωριέμαι, να έρθει ο άλλος να με πάρει αγκαλιά, να μου πει «μην κλαις» ή να μου δώσει ένα «μπράβο». Εγώ πιστεύω ότι σαν μάνα θα γίνω πιο τρυφερή. Έχω ανάγκη να δώσω κάπου την αγάπη που έχω μέσα μου».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024