Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς θα κατακτήσει πολλά γκραντ σλαμ» - Το μήνυμα του Νόλε στους Έλληνες

Τζόκοβιτς: «Ο Τσιτσιπάς θα κατακτήσει πολλά γκραντ σλαμ» – Το μήνυμα του Νόλε στους Έλληνες

Ο Σέρβος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 2-0 σετ στον τελικό του Ρολάν Γκαρός, αλλά με την εμπειρία και την κλάση του γύρισε το παιχνίδι και επικράτησε με 3-2, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά τον επικό τελικό με τον Ελληνα τενίστα, που διήρκησε 4 ώρες και 11 λεπτά, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη μας, εκφράζοντας μάλιστα την πίστη του ότι στο μέλλον ο Τσιτσιπάς θα κατακτήσει πολλά γκραντ σλαμ.,

«Θέλω να πω λίγα λόγια για τον Στέφανο. Μπορώ να καταλάβω ακριβώς πόσα περνάει αυτή τη στιγμή μετά από ήττα σε έναν μεγάλο τελικό. Είναι όμως από τις περιπτώσεις που μαθαίνεις περισσότερα από κάθε άλλο ματς. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα κερδίσει πολλά grand slam. Σεβασμός σε εσένα και σε όλη την ομάδα σου Στέφανε», ανέφερε ο Νόλε.

Μάλιστα θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι ο Τζόκοβιτς μίλησε με θερμά λόγια για τον ελληνικό λαό, κάνοντας λόγο για αδερφική φιλία μεταξύ Σέρβων και Ελλήνων.

«Θέλω με την ευκαιρία να στείλω ένα μήνυμα στα αδέρφια μου τους Έλληνες. Έχουν την αγάπη μου. Όλοι ξέρουν ότι Έλληνες και Σέρβοι έχουμε μια αδερφική φιλία» τόνισε ο Νόλε.

Οι Έλληνες φίλαθλοι μάλιστα που βρίσκονταν στις εξέδρες χειροκρότησαν θερμά τον Τζόκοβιτς για την συγκεκριμένη αναφορά, ανεμίζοντας ελληνικές σημαίες.

Sports in

Ο Ολυμπιακός στο σπίτι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (pics, vids)

Ο Ολυμπιακός επισκέφτηκε το… σπίτι της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας, λίγες μέρες πριν τον σπουδαίο ημιτελικό με τη Μίλαν για το Youth League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024