
Θύμα κλοπής ο Παύλος του Masterchef
Δείτε τις αναρτήσεις του πρώην παίκτη
Ο Παύλος Χάππιλος, ο οποίος έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο φετινό MasterChef 5 έπεσε θύμα κλοπής, όπως ανακοίνωσε στα social media.
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής ανέφερε πως του έκλεψαν μία τσάντα πλάτης αναφέροντας, μάλιστα, πως έχει ένα ροζ αρκουδάκι της αγάπης στο φερμουάρ.
«Παιδάκια sos! Μου κλέψανε αυτό το backpack στο@bsideeathens πριν λίγο… σας παρακαλώ άμα τη δείτε επικοινωνήστε μαζί μου. Έχει ένα ροζ αρκουδάκι της αγάπης στο φερμουάρ!», έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση.
Λίγο αργότερα ακολούθησε και δεύτερη με την οποία αναφέρει: «Από εδώ (σ.σ. σημειώνει το μέρος όπου εκλάπη η τσάντα του) μου πήρανε την τσάντα… άμα βρείτε κάτι παρακαλώ επικοινωνήστε! Όλα καλά δεν είχα τπτ πολύ ακριβό, αλλά είχα διάφορα προσωπικά… όπως τα ταρό για παράδειγμα! Καλή Κυριακή να έχετε!».
- Ευρώπη: Από τη στέγαση στην υγεία – Για ποιο θέμα ανησυχούν περισσότερο οι πολίτες το 2026
- Σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές του Δήμου Αμφίκλειας Ελάτειας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα
- Προϋπολογισμός: Ο ΦΠΑ της ακρίβειας γεμίζει τα κρατικά ταμεία – Πρωτογενές πλεόνασμα 4,49 δισ. ευρώ
- «Είσαι σκουπίδι»: Ο Νεϊμάρ έβαλε «φωτιά» στα αποδυτήρια της Σάντος
- Ευάγγελος Παπανούτσος: Αγώνας και αγωνία για την παιδεία
- Το σκοτεινό πρόσωπο του MAGA στο X: Πώς η πορνογραφία έγινε όχημα ακροδεξιάς προπαγάνδας



