Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ένας&Ένας: Χριστίνα Γκόλια και Alfonso Nuzzolo

Ένας&Ένας: Χριστίνα Γκόλια και Alfonso Nuzzolo

Το αχώριστο μουσικό ζευγάρι μιλά για τα συστατικά μιας επιτυχημένης σχέσης πίσω και μπροστά από τα φώτα

Η Χριστίνα είναι μια κόκκινη φλόγα που υποδύεται ρόλους στο θέατρο, την οθόνη, μα κυρίως, τα τελευταία χρόνια, στις μουσικές σκηνές: μια εκρηκτική καλλιτέχνιδα με φωνή που συνδέεις μια για πάντα με το πρόσωπο και την κορμοστασιά της.

Κι αν πας σε live της, ξαναπάς. Και ξαναπάς. Ίσως αυτός ο μαγνητισμός που δημιουργεί στους ακροατές η φωνή και η σκηνική της παρουσία, έκανε τον Ιταλό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Alfonso (που κλείνει φέτος 30 χρόνια στην Ελλάδα) να την ερωτευτεί αναπόδραστα και βαθιά.

Το ίδιο συνέβη και με εκείνη: ο Alfonso την μαγνήτισε.

Το ζευγάρι είναι πέντε χρόνια μαζί και, στην πρώτη καραντίνα, δούλεψαν μαζί πάνω σε ένα κόμμάτι που ακούμε ήδη δυνατά και προλάβαμε να χορέψουμε ήδη σε μερικά live τους, σαν αυτό που έκαναν μια εβδομάδα πριν (Κυριακή 6/6) στο Micraasia. Αναμένονται κι άλλες εμφανίσεις τους μες στο καλοκαίρι, εντός και εκτός Αθήνας, αλλά τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο ακόμα.

Και τώρα, ο λόγος στον έρωτα. Τον έρωτα του Alfonso και της Χριστίνας, ο οποίος μεστώνει σε αγάπη, χωρίς να χάνει ίχνος της πρώτης του σπίθας.

 Με εσάς τους δύο, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Χ: Συνέβη πριν πέντε χρόνια. Καθόμουν μόνη στο μπαρ ενός μαγαζιού και παρακολουθούσα το Live μίας φίλης μου τραγουδίστριας.Τον είδα για πρώτη φορά να πλησιάζει μαζί μ’ έναν κοινό μας φίλο που ήθελε να μας συστήσει για να δώσω συνέντευξη στο ραδιόφωνο που δούλευε τότε σαν παραγωγός.

Νόμιζα ότι έλαμπε ολόκληρος σαν «Άγγελος” και κόλλησα το βλέμμα μου πάνω του σαν υπνωτισμένη. Είπα μέσα μου «Να ένας φωτεινός άνθρωπος με υπέροχο χαμόγελο…να ο δικός μου άνθρωπος”!

Του έδωσα το χέρι μου να συστηθώ και μείναμε εκεί με τα χέρια ενωμένα, ο ένας μαγεμένος απ’ τον άλλον. Όταν πήγε να φύγει, κατάλαβα με αμηχανία ότι του κρατούσα ακόμα το χέρι και κοκκίνισα ολόκληρη!  Αν αυτό δεν είναι έρωτας με την πρώτη ματιά τότε τι είναι;

Α: Ναι, ήταν. Εκείνο το βράδυ, πριν πέντε χρόνια που μου την σύστησε ένας κοινός μας φίλος, σκέφτηκα: Αυτή η γυναίκα είναι δική μου και δεν το ξέρει. Κρατάγαμε ο ένας το χέρι του άλλου για πολλή ώρα. Υπήρχε μία ερωτική αύρα μεταξύ μας, πολύ δυνατή.

Τι λέτε σε εκείνους που ισχυρίζονται ότι ένα ζευγάρι καλό θα ήταν να μην δουλεύει μαζί;

Χ: Αρχικά και εγώ το πίστευα και εν μέρει το πιστεύω ακόμα. Ο Αλφόνσο ήταν αυτός που μου άλλαξε τη γνώμη όταν μου έδειξε πόσα όμορφα πράγματα μπορούμε να δημιουργήσουμε παρέα και πόσο λυτρωτικό είναι να μοιραζόμαστε μαζί την αγάπη μας για την μουσική.

Α: Και εμείς το ίδιο σκεφτόμασταν. Έλα όμως που η ζωή είχε άλλα σχέδια. Στην αρχή απλά την βοηθούσα να προβάρει τα τραγούδια της και να βρούμε τους τόνους της. Σιγά σιγά, αρχίσαμε να δουλεύουμε με νέες ιδέες σε διασκευές και να γράφουμε τραγούδια. Ε, κάποια στιγμή θα ανεβαίναμε και μαζί στη σκηνή.

Αναπόφευκτο για το ζευγάρι να ανέβαινε κάποια στιγμή μαζί στην σκηνή

Ποια διάσημη ερωτική ιστορία σας συναρπάζει;

Χ: Κλασικά «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Όταν προτιμούν να πεθάνουν μαζί, παρά να ζήσουν χωρισμένοι. Όλα για την Αγάπη μέχρι το τέλος.

Α: Η ιστορία της Κούδρας και του Αλομπάρ στο «Αρωμα του Ονείρου». Πολύ θα ήθελα να ήμασταν παντοτινοί. Να λέμε, ¨Ξέρετε μάγκες; Εμείς το ελιξήριο της αιώνια ζωής το βρήκαμε. Είναι ο Έρωτας μας¨.

Ποιο τραγούδι θα μπορούσε να έχει γραφτεί για την δική σας ιστορία;

Χ: “Πόσο λυπάμαι, τα χρόνια που πήγαν χαμένα, πριν να γνωρίσω εσένα, που πρόσμενα καιρό…”Θα ήθελα να τον είχα γνωρίσει πολλά χρόνια πριν!

Α: Εδώ θα συμφωνήσω με την Χριστίνα. Έπρεπε να είχαμε γνωριστεί χρόνια πριν.

Τι σημασία δίνετε στο φιλί ως προθάλαμο της σωματικής ένωσης;

Χ: Το φιλί σε μεταφέρει σ’ έναν άλλο κόσμο, σε μια άλλη διάσταση! Είναι το κλειδί που ανοίγει την πύλη του έρωτα και απελευθερώνει την ψυχή για να ακολουθήσει η πλήρης ένωση των σωμάτων. Στο πρώτο μας φιλί “ζαλίστηκα” και νόμιζα ότι μεταφέρθηκα σ’ έναν κήπο με τριαντάφυλλα και πεταλούδες!

Α: Είναι η ανώτερη πράξη αγάπης. Ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, με εκατομμύρια υποσχέσεις. Δεν περιορίζεται μόνο στην έννοια του ώς προθάλαμου της σωματικής ένωσης. Ενώνει τις ψυχές πρώτα. Φιλιόμαστε συνέχεια και παντού.

Κι όταν δεν φιλιούνται, τραγουδούν

Πιστεύετε στον θεσμό του γάμου;

Χ:Όχι! Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ. Πιστεύω όμως στην αρμονική συμβίωση, όπου οι όρκοι γίνοντα μυστικά εκεί που μιλούν μόνο οι καρδιές.

Α: Ο Πατέρας μου, κάποτε μου είπε, ότι είναι η πραγματική Αγάπη, αυτή με το Α κεφαλαίο, η πραγματική κόλλα. Ο γάμος είναι απλά μία υπογραφή. Θαρρώ ότι εμείς υπογράψαμε σε αστρικό επίπεδο. Είναι πιο δυνατή υπογραφή.

Ποια είναι, κατά την γνώμη σας, τα συστατικά μιας πετυχημένης σχέσης;

Χ: Διάλογος, εμπιστοσύνη, συνεργασία, ελευθερία.

Α:Να αγαπάς πραγματικά τον άνθρωπο σου, σημαίνει να δέχεσαι αυτό που είναι, να αγαπάς τα όνειρα του και τους στόχους του, ακόμα και τα στραβά του. Δεν προσπαθούμε να τον αλλάξουμε. Αυτό που βλέπεις, αυτό ερωτεύτηκες. Αυτό βέβαια πρέπει να γίνεται και από τις δύο πλευρές. Αν δεν μπορούμε να το κάνουμε δεν έχει και νόημα.

Θυμάστε την πιο ρομαντική σας στιγμή όλα αυτά τα χρόνια που είστε μαζί;

Χ: Το πρώτο μας μπάνιο στη θάλασσα, σούρουπο… με τον ήλιο να σβήνει μέσα στην θάλασσα και εγώ να σβήνω μέσα στην αγκαλιά του.

Α: Ήταν οι πρώτες μας διακοπές μαζί. Ήταν νύχτα, βαθύ σκοτάδι, μόνο το φως από τα άστρα. Πήραμε τα ποτάκια μας και κατεβήκαμε παραλία. Λιώσαμε κυριολεκτικά ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Σκέψου σκηνικό. Η θάλασσα στα πόδια και από πάνω μόνο τα άστρα. Υπάρχει πιο ερωτική στιγμή; Κάποια στιγμή λίγο πιο πέρα ήρθε και μία παρέα. Δεν δώσαμε σημασία. Εμείς ζούσαμε τον Έρωτά μας.

Πιο σημαντικός για εσάς είναι ο Έρωτας ή η Αγάπη;

Χ:Και τα δυο είναι σημαντικά. Ο Έρωτας είναι αυτό που με εμπνέει, δίνει την φλόγα και λειτουργεί σαν κινητήριος δύναμη. Η Αγάπη από την άλλη είναι η χρυσή ενέργεια που κρατάει την ίδια μου την ύπαρξη ζωντανή.

Α:Η συνύπαρξη και των δύο.

Ποια είναι η αγαπημένη σας κοινή συνήθεια;

Χ:Να περπατάμε στο γρασίδι με τα πόδια μας γυμνά.

Α:Να περπατάμε με τα πόδια γυμνά στο χώμα.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024