Ο Ρομέλου Λουκάκου γνωρίζει καλά τον Κρίστιαν Έρικσεν, αφού αγωνίζονται μαζί στην Ίντερ και πριν μερικές μέρες πανηγύρισαν την κατάκτηση του Σκουντέτο στην Ιταλία.
Λίγη ώρα μετά την κατάρρευση του Δανού, ο Βέλγος επιθετικός σκόραρε εναντίον της Ρωσίας και έσπευσε να αφιερώσει το γκολ στον συμπαίκτη του.
«Μείνει δυνατός φίλε, σ’ αγαπώ» ήταν τα λόγια του Λουκάκου μπροστά σε μία από τις κάμερες που μεταδίδουν το παιχνίδι Βέλγιο-Ρωσία.
Δείτε το γκολ και την αφιέρωση του Λουκάκου στον Έρικσεν:
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις