Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρόος: «Φαβορί η Γαλλία αλλά…»

Κρόος: «Φαβορί η Γαλλία αλλά…»

Τον τίτλου του φαβορί για την κατάκτηση του Euro έδωσε στη Γαλλία ο Τόνι Κρόος, με τον Γερμανό μέσο να αφήνει ωστόσο τα πάντα ανοιχτά…

Ο Τόνι Κρόος προστέθηκε στους Ζοσέ Μουρίνιο, Μαρσέλ Ντεσαγί, Αρσέν Βενγκέρ και… τόσους άλλους, οι οποίοι θερωρούν την Γαλλία ως επικρατέστερη για την κατάκτηση του EURO 2020.

Ο Γερμανός μέσος ανέφερε πως οι «τρικολόρ» είναι το φαβορί για την κατάκτηση της κούπας, ωστόσο άφησε τα πάντα ανοιχτά, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα τη Γερμανία στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

«Είναι σαφές, ότι η Γαλλία είναι το φαβορί. Αλλά και για εμάς έλεγαν ότι ήμασταν φαβορί όταν πήγαμε στη Ρωσία (σ.σ. στο Μουντιάλ του 2018). Δεν έχει σημασία ποιος έχει το τίτλο του φαβορί.

Τότε είπα, ότι ο κύριος αντίπαλος της Γερμανίας ήταν η Γερμανία… Δεν θα προσποιηθώ τώρα πως το ήξερα. Αλλά είχα αυτήν την αίσθηση στον τελευταίο φιλικό πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα ήθελα να είχα κάνει λάθος».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024