Την απόφαση να συνεχιστεί η αναμέτρηση της Δανίας με τη Φινλανδία πήρε η UEFA μετά από συνεννόηση που είχε με τις ομοσπονδίες και τους παίκτες των δύο χωρών.
Εφόσον όλα δείχνουν ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του, οι παίκτες έδωσαν το «πράσινο φως» ούτως ώστε να συνεχιστεί ο αγώνας που σταμάτησε στο 41ο λεπτό, με την κατάρρευση του 29χρονου ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, στην απόφαση αυτή φαίνεται να συντέλεσε και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος έκανε βιντεοκλήση με τους συμπαίκτες του και ζήτησε να παίξουν.
Ωστόσο, ανατριχίλα προκάλεσε και το χειροκρότημα όταν οι παίκτες επέστρεφαν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχίσουν τον αγώνα. Προφανώς όχι για τη συνέχιση του αγώνα αυτού καθαυτού, αλλά για όσα συμβολίζει η εν λόγω κίνηση: δηλαδή ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν ξεπέρασε τον κίνδυνο για τη ζωή του.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Το NBA έχει βάλει ερευνητές για να διαλευκάνουν την υπόθεση. O Σαμς Σαράνια αποκαλύπτει τι ανέφεραν οι Μιλγουόκι Μπακς αλλά και την άποψη του Αντετοκούνμπο