Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοφία Αδαμίδου: Η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο in.gr μιλώντας για τη Μπέλλου

Σοφία Αδαμίδου: Η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο in.gr μιλώντας για τη Μπέλλου

Η Σοφία Αδαμίδου είχε παραχωρήσει μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις στο in.gr, όπου μίλησε για τις συναντήσεις της με την κορυφαία ρεμπέτισσα Σωτηρία Μπέλλου.

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σοφία Αδαμίδου, σε ηλικία 58 ετών, μετά από πολυήμερη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το συγγραφικό έργο που αφήνει πίσω της είναι πλούσιο και πολυσχιδές. Έχει εκδώσει δύο ποιητικές συλλογές («Υπάρχει μια χώρα που σου μοιάζει», «Στην αγορά του χρόνου ανειδίκευτη») και συνέγραψε τη βιογραφία της Σωτηρίας Μπέλλου, με τίτλο «Πότε ντόρτια, πότε εξάρες», το οποίο διασκεύασε για το θέατρο, με τον τίτλο «Σωτηρία με λένε».

Μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις την είχε παραχωρήσει στο in.gr, και την Γεωργία Δρακάκη, όπου μίλησε για τις συναντήσεις της με την κορυφαία ρεμπέτισσα Σωτηρία Μπέλλου.

Η ίδια είχε αποκαλύψει μια πολύ τρυφερή στιγμή της με την Σωτηρία Μπέλλου που της έχει μείνει αξέχαστη.

«Μάλλον είδε σε εμένα ότι ανήκω σε εκείνους που δεν πιέζουν τον άλλον. Ως δημοσιογράφος, σέβομαι τον συνομιλητή μου. Όταν κάνω συνέντευξη με καλλιτέχνη, θέλω να τον αφήσω να μιλήσει μέχρι εκεί όπου νιώθει άνετα. Δεν ισχύει το ίδιο όταν μιλάς με έναν πολιτικό, εκεί χρειάζεται στρίμωγμα!» είχε αναφέρει.

«Δεν της άρεσε ο πληθυντικός. Σωτηρία με λένε! Αυτό μου έλεγε συνεχώς, έτσι προέκυψε ο αντίστοιχος τίτλος της παράστασης», είχε αναφέρει η Σοφία Αδαμίδου που βάσισε πάνω στο υλικό της βιογραφίας ένα θεατρικό έργο για την ζωή της ρεμπέτισσας που… δεν λέει να κλείσει τον κύκλο του και όλο ανεβαίνει.

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024