Με μία εμφάνιση που καθήλωσε όλους τους Έλληνες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Roland Garros.
Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο 22χρονος πρωταθλητής επικράτησε με 3-2 σετ του 24χρονου Γερμανού κι έγινε ο πρώτος τενίστας από την Ελλάδα που θα δώσει το «παρών» σε τελικό Grand Slam.
Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 2-0, ο Ζβέρεφ «απάντησε» και ισοφάρισε, αλλά στο πέμπτο σετ ήταν συγκλονιστικός (6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3) και θα περιμένει το νικητή του αποψινού δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς για να μάθει τον αντίπαλό του στον καταληκτικό αγώνα της Κυριακής. Μετά το τέλος του ματς και κατά την έξοδο του από το κορτ έκανε και την καθιερωμένη αφιέρωση στην κάμερα.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.