
Μποφίλιου για την Δημήτρη της Λέσβου: «Τους διαφορετικούς η κοινωνία τους τιμωρεί»
Δείτε τι έγραψε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram.
To δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Νατάσσα Μποφίλιου, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση ότι οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η Δημήτρης της Λέσβου να έπεσε θύμα θανατηφόρου τροχαίου με εγκατάλειψη στο Παλαιό Φάληρο στις 9 Απριλίου.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα κείμενο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας τα εξής:
«Τους ευαίσθητους, τους τρυφερούς, τους διαφορετικούς ανθρώπους αυτή η σάπια ως το κόκκαλο κοινωνία, τους τιμωρεί. Τους αντιμετωπίζει ως εχθρούς, περίγελο, στην καλύτερη περίπτωση ως αόρατους.
Είναι δυνατόν να μην παλεύεις κάθε μέρα να την αλλάξεις; Είναι δυνατόν να την συντηρείς; Να μην αγωνίζεσαι για να την ξαναφτιάξεις από την αρχή; Στο όνομα της Δήμητρας και της κάθε Δήμητρας. Υποσχέσου να μην σταματήσεις να το προσπαθείς ποτέ».
Δείτε την ανάρτησή της:
- Πώς η Κίνα… συγκρατεί την άνοδο του πετρελαίου
- Ρέτσος: «Στόχος μας η συμμετοχή με την Εθνική σε μια μεγάλη διοργάνωση» (vid)
- Το προσχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ έχει αδιευκρίνιστα στοιχεία, λέει ο σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Μήνυμα από Τεττέη και Τζόλη για νίκη με την Ιταλία (vid)
- Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε τζαμαρία παντοπωλείου – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο σκοπεύει να ακυρώσει την αποστολή πυραύλων Tomahawk στη Γερμανία


