Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κατάθεση σοκ για μαύρο χρήμα: «20 χιλιάδες ευρώ μου πρόσφερε ο Παπαδόπουλος»

Κατάθεση σοκ για μαύρο χρήμα: «20 χιλιάδες ευρώ μου πρόσφερε ο Παπαδόπουλος»

Ο μάρτυρας Κωνσταντίνος Νούσιος κατήγγειλε πως κυκλοφόρησε μαύρο χρήμα στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας – Διαβάστε όσα κατέθεσε στη «δίκη της ΑΕΚ».

Καταπέλτης ήταν στην κατάθεση του στη «δίκη της ΑΕΚ» στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ο μάρτυρας Κωνσταντίνος Νούσιος.

Συγκεκριμένα κατήγγειλε πως έρεε το μαύρο χρήμα στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας υποστηρίζοντας μάλιστα πως ο Γιάννης Παπαδόπουλος του πρόσφερε 20 χιλιάδες ευρώ για να παραδώσει τα βιβλία και τη σφραγίδα του σωματείου που εκπροσωπεί, ώστε να ψηφίσουν άλλοι εκπρόσωποι.

Αυτός αρνήθηκε, όπως κατέθεσε, και πρόσφεραν σε άλλο μέλος του σωματείου 30 χιλιάδες ευρώ!

«Αυτά έκαναν στην Καρδίτσα, Παπαδόπουλος, Ντάσιος, Δανιήλ»

Ο Κωνσταντίνος Νούσιος αναφέρθηκε διεξοδικά στην δράση των Παπαδόπουλου, Ντάσιου, Δανιήλ.

«Οι Παπαδόπουλος, Ντάσιος και Δανιήλ εγκαταστάθηκαν πριν τις εκλογές σε ξενοδοχείο στην Καρδίτσα και το μετέτρεψαν σε προεκλογικό κέντρο. Δεχόντουσαν εκεί όλους τους προέδρους των σωματείων της Ένωσης. Κλήθηκα κι εγώ από τον Παπαδόπουλο. Τους έβλεπα πρώτη φορά, δεν είχαν εμφανιστεί ποτέ στο ποδόσφαιρο της Καρδίτσας. Ήρθαν στην Καρδίτσα για να τους επηρεάσουν με διάφορους τρόπους και να πάρουν την ψήφο τους. Πήγαιναν σε πάρα πολλά χωριά, στην Ιτέα, στην Κυψέλη, στο Προάστιο, στα Καλογριανά. Τα μάθαινα από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Στην Ιτέα πιέστηκε ο πρόεδρος, ο Καραγιάννης, και παραιτήθηκε. Τα έμαθα από άτομα στο χωριό, όχι από τον ίδιο τον Καραγιάννη. Δεν μπορώ να σας πω ονόματα. Δεν θυμάμαι. Ειδικά μπορώ να μιλήσω για τον ΑΟ Σελλάνων που εκπροσωπώ. Με κάλεσε ο Παπαδόπουλος να πάω και του είπα όχι και ότι κακώς ασχολείται με τις εκλογές. Τη δεύτερη φορά λίγο πριν τις εκλογές με πήρε ξανά και μου είπε ότι ξέρει ότι στηρίζω τη νυν διοίκηση, αλλά πρέπει να κοιτάξεις το συμφέρον της ομάδας σου. Έλα πάρε 20.000 ευρώ και φέρε τα βιβλία και τη σφραγίδα. Του έκλεισα το τηλέφωνο και ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας, Παλάσκα».

Όταν ο πρόεδρος τον ρώτησε για τα λεφτά και τι έγινε μετά ο Νούσιος απάντησε: «Μετά αυξήθηκαν τα ποσά. Στους τρίτους αυξάνονταν τα πόσα. Ο Βαϊόπουλος Γιώργος, μέλος του σωματείου μου, εμφανίστηκε στο καφενείο του χωριού μια-δυο μέρες πριν τις εκλογές και είπε »μας δίνουν 30.000 ευρώ».Ήταν μέλος του Δ.Σ. Εγώ μετά τα συμβάντα αυτά παραιτήθηκα και ησύχασε το κεφάλι μου. Υποστήριζε την ομάδα, έλεγε να πάρουμε τα 30 χιλιάδες ευρώ για την ευμάρεια της ομάδας. Αυτό δεν το είπα στον Παλάσκα, δεν το κατήγγειλα πουθενά. Εγώ. μετά από αυτή τη διαδικασία, σηκώθηκα κα έφυγα διότι έχω οικογένεια και ήθελα να ηρεμήσω».

«30-40 με κουκούλες και μπράβοι. Άκουσα ότι έδειραν τον Παλάσκα»

«Την ημέρα των εκλογών υπήρχε μια κινητικότητα υπήρχε αστυνομία στο ισόγειο. Το πρώτο πράγμα που είδα ήταν δύο σεκιούριτι στο ισόγεια και 30-40 άτομα, κάποιοι με κουκούλες, που έρχονταν πορεία, ανέβηκαν στην είσοδο, προφανώς ήταν τα σωματεία που δεν είχαν δικαίωμα ψήφου, έγινε μια μικρή σύρραξη και πέρασαν. Τους έσπρωξαν και μπήκανε.

Όχι μόνο δεν ψήφισα, αλλά κάποια στιγμή ήρθαν δύο άλλα μέλη του σωματείου και ψήφισαν αυτά. Κατέθεσα στις 19 Μαρτίου στην επιτροπή και στις 30 Μαρτίου δέχτηκα κλήση απ’ τον κ. Δανιήλ που μου είπε »εντάξει, με είδες στη συνέλευση ε; θα σου κάνω μήνυση». Δεν με απείλησε ο Δανιήλ ούτε κάποιος άλλος. Είμαι άνθρωπος που δεν φοβάται. Αναγκάστηκα να φύγω διότι ήταν τέτοιο τα κλίμα 0 Ντάσιος φώναζε και έβριζε. Εκφοβήθηκαν οι δημοσιογράφοι και μάλιστα υπήρχε και λεκτική διένεξη με έναν δημοσιογράφο. 0 Δανιήλ ήταν κυρίως στην είσοδο. Ήταν και κάποιοι άλλοι που μου φαίνονταν σαν μπράβοι. Άκουσα ότι έδειραν τον Παλάσκα. Άκουσα τον Παλάσκα να φωνάζει να πετάγονται καρέκλες, να κοπανάει κόσμο στη γυψοσανίδα και τον Παλάσκα να φωνάζει».

Τζιβένης: «Χτύπησαν τον Παλάσκα»

Ένας άλλος μάρτυρας, ο Σπύρος Τζιβένης, μέλος σωματείου αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε ο Παλάσκας.

«Ο Παπαδόπουλος. ο Ντάσιος και ο Δανιήλ είχαν έρθει νωρίτερα κι έμεναν σε ξενοδοχείο της Καρδίτσας. Από ότι άκουγα πρόσφεραν αθλητικό υλικό, δεν ξέρω σε ποιο σωματείο, οι κουβέντες που γίνονταν. Στις εκλογές χτύπησαν τον Παλάσκα. Δεν τον είδα, τον είδα μετά στο νοσοκομείο. Ξέρω ότι τον χτύπησαν, τον ξέρω τον Παλάσκα».

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024