Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Flo-Jo»: Μια νέα ταινία για την ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο

«Flo-Jo»: Μια νέα ταινία για την ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο

H αμερικανίδα ηθοποιός Τίφανι Χάντις θα υποδυθεί σε μια νέα ταινία, την ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο, την Φλόρενς Γκρίφιθ-Τζόινερ γνωστή στους θαυμαστές της και ως ως «Flo-Jo»

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τίφανι Χάντις θα υποδυθεί σε μια νέα ταινία, την ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο, την Φλόρενς Γκρίφιθ-Τζόινερ.

Η Φλόρενς Γκρίφιθ-Τζόινερ γνωστή ως «Flo-Jo» στους θαυμαστές της, βοήθησε στη διάδοση αθλημάτων του στίβου με τις επιδόσεις της στους δρόμους ταχύτητας στους Ολυμπιακούς και την εκρηκτική προσωπικότητα και το στιλ της.

Πολλά από τα ρεκόρ που κατέγραψε η Τζόινερ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1988, όπως στα 100 μέτρα και 200 μέτρα, δεν έχουν ακόμη καταρριφθεί. Η θρυλική αθλήτρια πέθανε το 1998 σε ηλικία 38 ετών από επιληπτική κρίση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση για την ταινία, η Τζόινερ ήταν μία από τις ηρωίδες των παιδικών χρόνων της Τίφανι Χάντις, η οποία θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας.

Οι συνδιευθύνοντες σύμβουλοι του Game1, Μπάσιλ Ιβάκιν και Γκρεγκ Οικονόμου θα είναι επίσης παραγωγοί της ταινίας.

Επιπλέον, ο σύζυγος της Flo-Jo και πρώην προπονητής, Αλ Τζόινερ θα είναι παραγωγός και σύμβουλος δημιουργικού της ταινίας.

Ο Αλ Τζόινερ έχει ήδη αρχίσει να προπονεί την Χάντις για να υποδυθεί τον ρόλο της, χρησιμοποιώντας μεθόδους που η εκλιπούσα σύζυγός του ανέπτυξε κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Τίφανι Χάνιτς σε αυτό το πρότζεκτ» δήλωσε ο Τζόινερ. «Η συνεργασία με την Τίφανι είναι μεγάλη χαρά – είναι απίστευτα αφοσιωμένη, επικεντρωμένη και προσηλωμένη να απεικονίσει με ακρίβεια το πνεύμα της Φλόρενς. Ελπίζω ότι αυτή η ταινία θα αγγίξει όλους όσοι τη δουν και θα εμπνεύσει τους ανθρώπους να είναι η αλλαγή που ο κόσμος χρειάζεται τόσο πολύ τώρα!».

«Ανυπομονώ να αφηγηθώ την ιστορία της Flo-Jo με τον τρόπο που πρέπει» σημείωσε η Χάντις σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Ο στόχος μου με αυτήν την ταινία είναι να διασφαλίσω ότι οι νεότερες γενιές θα γνωρίζουν τη δική μου «She-ro», Flo-Jo, την ταχύτερη γυναίκα στον κόσμο μέχρι σήμερα» υπογράμμισε η ηθοποιός.

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024