Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υπόθεση Κορφιάτη: Στον εισαγγελέα οι επτά συλληφθέντες για τη δολοφονία - «Είναι όλα κατασκευασμένα»

Υπόθεση Κορφιάτη: Στον εισαγγελέα οι επτά συλληφθέντες για τη δολοφονία – «Είναι όλα κατασκευασμένα»

Οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της γυναίκας εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή Ζακύνθου που χειρίζεται την δικογραφία, τόσο για την εκτέλεση της γυναίκας όσο και για την πρόσφατη δολοφονία του επιχειρηματία

Στην εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών οδηγήθηκαν οι επτά συλληφθέντες για την δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη τον Ιούνιο του 2020, προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους.

Οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία της γυναίκας εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή Ζακύνθου που χειρίζεται την δικογραφία, τόσο για την εκτέλεση της γυναίκας όσο και για την πρόσφατη δολοφονία του επιχειρηματία.

«Όλα είναι κατασκευασμένα»

Την ώρα που οδηγούνταν στην κλούβα της Αστυνομίας, μετά την εισαγγελέα, ένας εκ των κατηγορουμένων φώναξε, βλέποντας τους δημοσιογράφους, πως είναι «όλα κατασκευασμένα».

Ο κατηγορούμενος είπε: «Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Είναι όλα κατασκευασμένα. Σύντομα, θα αποδειχθεί αυτό, μην αγχώνεστε καθόλου».

Μετά το πέρας της διαδικασίας, οδηγήθηκαν και πάλι στο πούλμαν που τους μετέφερε στην Αθήνα και έφυγαν για τη Ζάκυνθο.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας επιχειρούν να συνθέσουν το παζλ που συνδέει τη δολοφονία του 54χρονου επιχειρηματία με εκείνη της συζύγου του προκειμένου να ρίξουν φως στη σκοτεινή υπόθεση

Ο Κορφιάτης είχε μιλήσει από τα μέσα Δεκεμβρίου του 2020 για πρόσωπα και καταστάσεις στη Ζάκυνθο. Σε μηνυτήρια αναφορά προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ζακύνθου είχε κάνει λόγο για άτομα που πίστευε πως κρύβονται πίσω από την ένοπλη επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της 37χρονης συζύγου του αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό του ίδιου πέρυσι το καλοκαίρι.

Μάλιστα, και τον Σεπτέμβριο του 2018 είχε καταθέσει αναφορά για άτομα που θεωρούσε πως είχαν σχεδιάσει να τον βγάλουν από τη μέση ώστε να μην καταθέσει ως μάρτυρας σε υπόθεση δολοφονίας. Ωστόσο, πριν από έναν μήνα το συμβόλαιο θανάτου για το οποίο μιλούσε «έκλεισε» οριστικά με την εκτέλεση του 54χρονου μέρα – μεσημέρι σε γραφείο στο κέντρο της Ζακύνθου.

Το ερώτημα που απασχολεί πλέον είναι γιατί ύστερα από τόσα στοιχεία υπήρξε κωλυσιεργία στην έρευνα των αστυνομικών και δεν απέτρεψαν το έγκλημα με θύμα τον επιχειρηματία.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024