Κρήτη: Καταγγελία για κλοπή – μαμούθ 500.000 ευρώ μέσα από σπίτι
Την καταγγελία έκανε η 55χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια της κατοικίας, η οποία τους καλοκαιρινούς μήνες ζει στην Κρήτη. Μετά από καιρό έφθασε στο νησί και διαπίστωσε ότι το υπέρογκο ποσό είχε κάνει φτερά.
Με ιδιαίτερη προσοχή η τοπική ΕΛ.ΑΣ ερευνά καταγγελία για «χρυσή» κλοπή σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ από χρηματοκιβώτιο σε κατοικία που βρίσκεται σε οικοδομικό συγκρότημα, σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου. Την καταγγελία έκανε η 55χρονη αλλοδαπή ιδιοκτήτρια της κατοικίας, η οποία τους καλοκαιρινούς μήνες ζει στην Κρήτη. Μετά από καιρό έφθασε στο νησί και διαπίστωσε ότι το υπέρογκο ποσό είχε κάνει φτερά.
Σύμφωνα με το cretalive, οι Αρχές ωστόσο ερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση και ελέγχουν κάθε πτυχή προκειμένου να εξακριβώσουν τι πραγματικά έχει συμβεί. Από την άλλη αστυνομικοί δεν κρύβουν την έκπληξη τους που ενώ η ιδιοκτήτρια απουσίαζε στο εξωτερικό τόσους μήνες, στο σπίτι υπήρχαν τόσα χρήματα. Για το λόγο αυτό έχει κληθεί να δώσει αναλυτική κατάθεση για το πώς και τι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 55χρονη έλειπε πάνω από 6 μήνες ενώ πηγές αναφέρουν ότι από την πρώτη αυτοψία που έγινε στο χώρο δεν εντοπίζονται ίχνη διάρρηξης.
Παράλληλα αναμένεται να ελεγχθούν όλες οι κάμερες ασφαλείας του συγκροτήματος και όχι μόνο.
Την υπόθεση ανέλαβε να διερευνήσει η Ασφάλεια Ηράκλειου.
- Βενεζουέλα: Σεισμοπαθείς ψάχνουν ακόμα δικούς τους στα συντρίμμια ενώ οι ξένοι διασώστες φεύγουν
- ΗΠΑ – Βέλγιο 1-4: Το… ποδόσφαιρο δικαίωσε τους Βέλγους, πέρασαν θριαμβευτικά στους «8»
- Περού: Ο υποψήφιος της αριστεράς για την προεδρία αναγνωρίζει την ήττα του
- Κολομβία: Ο πρόεδρος Πέτρο απέρριψε χθες Δευτέρα τη «νομιμοποίηση» του εκλεγμένου ακροδεξιού διαδόχου του
- Οι ΗΠΑ εκφράζουν «μεγάλη ανησυχία» για τη δοκιμή διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από την Κίνα
- Τυχερή ισοφάριση για τις ΗΠΑ, άμεση απάντηση και 2-1 το Βέλγιο (vids)


