Άγριες Μέλισσες: Οι backstage φωτογραφίες που «σάρωσαν» μετά το φινάλε
Πίσω από τις σκηνές που συγκλόνισαν στις Άγριες Μέλισσες υπάρχουν φωτογραφίες από τα παρασκηνιακά που «γράφουν» μια άλλη ιστορία
Με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο οι συντελεστές της σειράς ολοκλήρωσαν την δεύτερη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές για την έναρξη της επόμενης σεζόν η οποία και θα αλλάξει τα πάντα στο Διαφάνι.
«Μια σειρά μυθοπλασίας σε καλεί να μπεις σε έναν άλλον κόσμο και ιδανικά θα καταφέρει να σε συγκινήσει, να σε κάνει να ταυτιστείς, να σε χαροποιήσει, να σε θυμώσει. Αν ο θεατής είχε τη δύναμη να αλλάξει τις εξελίξεις, θα χανόταν το ίδιο το νόημα της μυθοπλασίας. Επίσης να πούμε ότι το φετινό φινάλε ήταν καταιγιστικό. Έκλεισε ο αιματηρός κύκλος που άνοιξε το 1958 και έχουμε τη λύση που προσδοκούσαμε. Όμως αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι στις ιστορίες η κάθαρση έρχεται στο τέλος. Και το τέλος των «Μελισσών» δεν είναι αυτή τη χρονιά…», δήλωσαν πρόσφατα οι σεναριογράφοι δίνοντας ίσως το πιο δυνατό spoiler του τρίτου κύκλου.
Γυρνώντας πίσω στο φινάλε της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό, ουδείς μπορεί να ξεχάσει τις σκηνές.
Το σχέδιο της Μυρσίνης μπήκε χωρίς δεύτερη σκέψη σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα έπεσε στο Διαφάνι. Κανείς δεν γνώριζε αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος και το ξημέρωμα βρήκε το χωριό να μετράει τις πληγές του.
Το Διαφάνι βυθίστηκε στο πένθος και η καταστροφή και ο θάνατος συγκλόνισαν το χωριό.
Πίσω από τις σκηνές που συγκλόνισαν όμως υπάρχουν αυτά τα φωτογραφικά «κλικς», τα παρασκηνιακά που «γράφουν» μια άλλη ιστορία.
Με γέλια, με κλάματα και αλήθειες που ίσως να μην είδαμε ποτέ στην οθόνη μας.
- Φοινικούντα: «Δέχομαι απειλές», λέει η ανιψιά του ιδιοκτήτη – Απολογούνται σήμερα οι δύο συλληφθέντες
- Lemmy lives: Μια επική συναυλία – πάρτι αφιερωμένη στο icon του hard rock και της αλητείας
- Απείθαρχοι; Αλαζόνες; Τεμπέληδες; Η Γενιά Z αντιμετωπίζει ένα γνώριμο κύμα κριτικής στον χώρο εργασίας
- Εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου στην εκδικητική συμπεριφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Ποιες μεταβιβάσεις ακίνητων βρίσκονται στο μικροσκόπιο της εφορίας
- Μπορεί η κηπουρική να μειώσει το άγχος και την κατάθλιψη;
- Στερεύει η Ελλάδα από εργατικά χέρια; – Σε ποιους κλάδους καταγράφονται ελλείψεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442