Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σκόραρε ο Σβιντέρσκι, 2-2 η Πολωνία

Σκόραρε ο Σβιντέρσκι, 2-2 η Πολωνία

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε στο 2-2 της Πολωνίας με την Ισλανδία

Με τον Σβιντέρσκι να μπαίνει ως αλλαγή στο 81’ αντί του Λεβαντόφσκι και να σκοράρει στο 88’, η Πολωνία ήρθε ισόπαλη 2-2 στο φιλικό που έδωσε με την Ισλανδία στο Πόζναν.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ επτά λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Έξι ημέρες πριν από την πρεμιέρα της στην τελική φάση του Euro, όπου θα αντιμετωπίσει την Σλοβακία στην Αγία Πετρούπολη (14/06), η Πολωνία απέφυγε την ήττα χάρη στο γκολ του σέντερ φορ του ΠΑΟΚ.

Ο Σβιντέρσκι μετά την απουσία και του Αρκάντιους Μίλικ, είναι σαφές ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Πάουλο Σόουζα ως παρτενέρ ή αλλαγή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην επίθεση.

Για την ιστορία, οι Ισλανδοί είχαν ανοίξει το σκορ στο 26’ με τον Γκούντμουντσον και οι Πολωνοί είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Ζιελίνσκι στο 34’. Στο 47’ οι Ισλανδοί πήραν και πάλι… κεφάλι στο σκορ με τον Μπγιάρνασον, για να «γράψει» το τελικό 2-2 ο Σβιντέρσκι.

Η Πολωνία διατήρησε το αήττητο που έχει απέναντι στην Ισλανδία σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν συναντηθεί (5-2-0), ενώ ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία σε φιλικό προετοιμασίας, μετά το 1-1 με την Ρωσία στο Βρότσλαβ.

Δείτε το γκολ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024