Το Euro 2020 βρίσκεται προ των πυλών, έστω και με έναν χρόνο καθυστέρηση, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται στο Ολίμπικο της Ρώμης στις 11 Ιουνίου και τον τελικό να είναι προγραμματισμένο για τις 11 Ιουλίου στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.
Η Αγγλία ρίχνεται στη «μάχη» την Κυριακή (13/6) κόντρα στην Κροατία, με τα υγειονομικά πρωτόκολλα να είναι άκρως αυστηρά ώστε να αποφευχθεί μετάδοση του κορωνοϊού.
Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», η Εθνική Αγγλίας προχωράει σε μια ιδιαίτερη κίνηση, καθώς θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαβατήρια εμβολιασμού ως μέσο πρόσβασης σε ένα αθλητικό γεγονός στο Ηνωμένο Βασίλειο για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας.
Συγκεκριμένα, όσοι βρεθούν στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσουν τα ματς των «τριών λιονταριών», οφείλουν να δηλώσουν στην εφαρμογή του NHS (εθνικού συστήματος υγείας του Ηνωμενου Βασιλείου) τουλάχιστον 14 ημέρες πριν τον αγώνα, πως έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου ή να προχωρήσουν στην επίδειξη αρνητικού τεστ.
Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αναμένεται να έχει στο πλευρό της 22.500 φιλάθλους, δηλαδή το 25% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου. Εφόσον προχωρήσει ομαλά το σύστημα καταγραφής των πιστοποιητικών εμβολιασμού, τότε θα μπορέσει να αυξηθεί ο αριθμός των φιλάθλων στις εξέδρες στους δύο ημιτελικούς και τον τελικό της διοργάνωσης.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών