
Survivor: Πυρ και μανία ο Ασημακόπουλος με Σάκη και Μαριαλένα
Έξαλλη και η Ελένη Χαμπέρη. Χαμός στην παραλία.
Δεν σταματούν οι εντάσεις στο Survivor. Καθώς το παιχνίδι φτάνει προς το τέλος του οι σχέσεις των παικτών κρέμονται από μια κλωστή.
Αυτή τη φορά ο λόγος είναι η υποψηφιότητα της Ελένης Χαμπέρη. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έστειλε χθες στον τάκο την συμπαίκτριά της. Η Ελένη έξαλλη με την επιλογή της Μαριαλένας, υποστηρίζει πως δεν χρησιμοποίησε σωστά επιχειρήματα για να την βγάλει υποψήφια.
Η παίκτρια έκανε σήμερα λόγο για προσχεδιασμένη στρατηγική. Σύμφωνος με τα όσα είπε η Ελένη είναι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ανέφερε: «Γιατί στοχοποιούνται δυο γυναίκες; Για να μείνει η Μαριαλένα στο τέλος και να λένε μετά ότι ήταν η μοναδική γυναίκα που έμεινε στο Survivor. Νομίζω ότι ο Σάκης θέλει να την κάνει queen».
- «Hello Kitty»: Οι δημιουργοί των «Moana 2» και «Ultraman: Rising» τη μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη
- Χρόνος: Γιατί οι 24 ώρες της ημέρας δεν είναι αρκετές για να τα προλάβουμε όλα;
- Στρέφει το ΝΑΤΟ το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ και τι ρόλο μπορεί να παίξουν οι «ΑΣΠΙΔΕΣ»;
- Πώς αποκαλύπτουμε κρίσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο δίχως να το ξέρουμε
- Επαγγελματική εκπαίδευση ενός κατώτερου θεού: Κακοπληρωμένοι, εξουθενωμένοι και υποτιμημένοι οι καθηγητές
- Η αναπάντεχη εμφάνιση της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στις Κάννες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




