Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως το ριάλιτι θα ολοκληρωνόταν αυτόν τον μήνα, λόγω των διαφημιστικών πακέτων που είχαν αγοραστεί γιο να προβληθούν κατά τη διάρκεια του πρότζεκτ, ο παραγωγός του «Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί, αποφάσισε σύμφωνα με το TV24 να παρατείνει τη διάρκεια του με σύμφωνη γνώμη του ΣΚΑΪ. Έτσι λοιπόν αποφάσισαν να ορίσουν την 7η Ιουλίου ως ημέρα λήξης του ριάλιτι αφού περνά φέτος την καλύτερη του τηλεοπτική σεζόν και από άποψη τηλεθέασης.

Όμως η αγορά, όταν έμαθε πως το ριάλιτι επιβίωσης παρατείνεται, ανταποκρίθηκε. Ζήτησε δηλαδή να αγοράσει έξτρα τηλεοπτικό διαφημιστικό χρόνο. Το γεγονός αυτό δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο το κανάλι του Φαλήρου αλλά και τον παραγωγό, οι οποίοι εκ νέου αποφάσισαν να δώσουν ακόμα μια παράταση δέκα ημερών στο ριάλιτι επιβίωσης και ίσως τελικά να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου, σχεδόν έναν μήνα από το αναμενόμενο. Η ημερομηνία του τελικού όμως δεν είναι το μόνο που αλλάζει στο πρότζεκτ…

Εδώ και λίγες ημέρες το παιχνίδι έχει γίνει… ατομικό. Αυτό σημαίνει πως κάθε παίκτης δεν αγωνίζεται πλέον για το καλό της ομάδας αλλά για το δικό του ατομικό συμφέρον. Όπως δήλωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, οι ανατροπές από εδώ και στο εξής δεν θα λείψουν.

Κάθε εβδομάδα θα πραγματοποιούνται τρεις αγώνες.

Ένας ασυλίας, ένας για έπαθλο και ένας ακόμα για αρχηγία.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο