
Φθιώτιδα: Ηλικιωμένος πνίγηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του
Ο άτυχος άνδρας πήγε για μπάνιο μαζί με τη γυναίκα του στην παραλία της Βλυχάδας στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας
Σε τραγωδία κατέληξε το πρωινό μπάνιο για έναν ηλικιωμένο σε παραλία της Φθιώτιδας. Ο άτυχος άνδρας πήγε για μπάνιο μαζί με τη γυναίκα του στην παραλία της Βλυχάδας στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας.
Την ώρα που κολυμπούσε έχασε τις αισθήσεις του από άγνωστη αιτία. Η σύζυγός του σοκαρισμένη κάλεσε σε βοήθεια άλλους λουόμενους που έτρεξαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ο ηλικιωμένος δεν ανταποκρινόταν.
Στο σημείο έσπευσε ΕΚΑΒ και Λιμενικό που έχει αναλάβει και την προανάκριση.
Η ιατροδικαστική θα δείξει εάν ο ηλικιωμένος προδόθηκε από την καρδιά του την ώρα που κολυμπούσε ή εάν υπήρξε καποιο άλλο παθολογικό αίτιο.
- Αντβέρπ – Ολυμπιακός 3-0: Πλήρωσε το «blackout» – Ντεμπούτο ο Σάλιακας
- ΑΑΔΕ: Πώς ξεμπλοκάρουν άμεσα οι δεσμευμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί
- Ο Κώστας Καραπαπάς για όλα: Αποκαλύψεις για μεταγραφές και προτάσεις (vid)
- More Greek Graduates Left the Country for Europe in 2025
- Μέση Ανατολή: Κορυφώνεται η ένταση με απειλές – Τεχεράνη: «Για κάθε νεκρό Ιρανό, θα σκοτώνουμε έναν Αμερικανό»
- Επίθεση Ν. Ανδρουλάκη στον Κ. Μητσοτάκη: Από τις πολλές σκιές μας οδηγείτε στο απόλυτο σκοτάδι της διαφθοράς – «Πάμε σε νέο ΟΠΕΚΕΠΕ στην ανακύκλωση;»




