Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βόλεϊ ανδρών: Αυτός είναι ο νέος Ολυμπιακός

Βόλεϊ ανδρών: Αυτός είναι ο νέος Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε το «μπαμ» και έκλεισε τον Πάβλε Πέριτς, το παιδί-θαύμα του σερβικού βόλεϊ, και δημιούργησε μια σπουδαία ομάδα, που έχει ως στόχο ακόμη μια χρονιά να πρωταγωνιστήσει σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός, παρά τις αντιξοότητες τη φετινή σεζόν με τον κοροναϊό, κατέκτησε το πρωτάθλημα στο βόλεϊ ανδρών, αποδεικνύοντας πως είναι η κορυφαία ελληνική ομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να ολοκλήρωσαν τη χρονιά, όμως με την αμέριστη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στόχευσαν στο να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει ξανά στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη, ακολουθώντας την πάγια τακτική της που συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, ήθελε να έχει το νέο ρόστερ πριν από το καλοκαίρι έτοιμο στους άνδρες και το πέτυχε, φτιάχνοντας ένα πολύ δυνατό ρόστερ που θα χτυπήσει όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε το περσινό ρόστερ, πρόσθεσε μερικές σπουδαίες πινελιές, ενώ φυσικά ενεργοποίησε τη «βόμβα» που ακούσει στο όνομα Πάβλε Πέριτς, καθώς συμφώνησε σε όλα για να τον κάνει δικό του.

Ο σέρβος ακραίος είναι 23 χρονών και θεωρείται παιδί-θαύμα στην πατρίδα του, ενώ αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο Ρίμινι της Ιταλίας με την εθνική ομάδα της χώρας του και λαμβάνει μέρος στο Volleyball Nations League.

Ο Πέριτς είναι προϊόν των ακαδημιών της Βοϊβοντίνα.

Ήταν ο κορυφαίος του πρωταθλήματος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ενώ θα αγωνιστεί πρώτη φορά σε σύλλογο εκτός της πατρίδας του.

Φυσικά στον Ολυμπιακό θα συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Νικολά Μιγιαήλοβιτς.

Ο Σέρβος παρέμεινε στο λιμάνι γιατί είχε κλειστό διετές, όπως και ο λίμπερο Δημήτρης Ζήσης.

Φυσικά ο απόλυτος πρωταγωνιστής της προηγούμενης σεζόν, ο λετονός διαγώνιος Έρμανς Έγκλεσκαλνς, παρέμεινε και αυτός, καθώς είχε συμβόλαιο για έναν συν έναν χρόνο, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η ρήτρα.

Από εκεί και πέρα οι Έλληνες παρέμειναν, με τον Ανδρέα Ανδρεάδη να είναι αρχηγός, ενώ ο Ολυμπιακός προχώρησε και στις προσθήκες των Δαλακούρα, Παπαδόπουλου και Ζουπάνι για να συμπληρώσει το ρόστερ, που μοιάζει πολύ πιο δυνατό από την περασμένη σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν στον πάγκο τους και πάλι τον Δημήτρη Καζάζη, που τους οδήγησε στον τίτλο, ενώ είναι πιο διψασμένοι για επιτυχίες, έχοντας στο ρόστερ τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Πέριτς, ο Μιγιαήλοβιτς και ο Έγκλεσκαλνς.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού:

Ακραίοι: Νικολά Μιγιαήλοβιτς, Ανέστης Δαλακούρας, Δημήτρης Εφραιμίδης, Πάβλε Πέριτς
Διαγώνιοι: Έρμανς Έγκλεσκαλνς, Ηρακλής Παπαδόπουλος
Κεντρικοί: Ανδρέας Ανδρεάδης, Νίκος Ζουπάνι, Δημήτρης Χαραλαμπίδης, Άλεν Παγέν
Πασαδόροι: Κώστας Στιβαχτής, Σταύρος Κασαμπαλής
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης, Δημήτρης Τζιάβρας

Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024