Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor spoiler: Χαμός στο συμβούλιο - Σάκης και Μαριλένα «την πέφτουν» στην Ελένη

Survivor spoiler: Χαμός στο συμβούλιο – Σάκης και Μαριλένα «την πέφτουν» στην Ελένη

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο.

Τεταμένο είναι το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο. Καθώς το Survivor φτάνει προς το τέλος του, οι παίκτες έχουν εξαντληθεί, πεινούν και η συμπεριφορά τους είναι αλλόκοτη. Σε αυτό έχει συμβάλει και το γεγονός πως πλέον τα παιχνίδια έχουν γίνει ατομικά και ο καθένας κοιτάζει «να σώσει το τομάρι του».

Τι θα γίνει λοιπόν στο αποψινό επεισόδιο;

Όπως βλέπουμε και στο trailer, o Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο συμβούλιο του νησιού θα επιτεθούν στην Ελένη Χαμπέρη. Ο Σάκης λέει: «Πραγματικά είναι μία κοπέλα, η οποία τις τελευταίες 15 μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον συνεχώς».

Και η Μαριαλένα τονίζει: «Δεν μπορώ να καταλάβω, τη μία έρχεται κράζει τους φίλους της σε μας και παράλληλα πάει στους φίλους της και κράζει εμάς. Όταν της τα λέμε και πρέπει να βγει μπροστά και να υπερασπιστεί τον εαυτό της, κάνει πίσω και δεν μιλάει ποτέ. Και δε θέλω εντάσεις, και δε θέλω τσακωμούς».

Η δε Ελένη δηλώνει: «Θεωρώ ότι όλα αυτά γίνονται εσκεμμένα. Προφανέστατα επειδή έχει στο μυαλό του ότι θέλει να είμαι η επόμενη υποψήφια, προετοιμάζει το έδαφος».

Όσο για το ποιος θα είναι υποψήφιος; Τα spoilers λένε ότι ο Σάκης θα πάρει ξανά την ασυλία και γι’ αυτό κάνει όσα κάνει προκειμένου να βγάλει στον τάκο είτε την Ελένη είτε τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Θα γίνει άραγε έτσι; Η απάντηση το βράδυ στις οθόνες μας.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024