Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Η Δανία δείχνει το δρόμο» σχολίασε για την επίθεση Πακιστανών σε γυναίκα

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Η Δανία δείχνει το δρόμο» σχολίασε για την επίθεση Πακιστανών σε γυναίκα

Τι έγραψε στο Twitter

Λίγες μόλις ημέρες μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις της με τις… αξύριστες γυναικείες μασχάλες αλλά και τα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξαναχτυπά με νέες επικίνδυνες απόψεις. Αυτή τη φορά δε, δεν καταπιάνεται με το θέμα που μάλλον γνωρίζει καλά και την απασχολεί σε βάθος… τις τρίχες, αλλά θέλει να καταπιαστεί με κρίσιμα θέματα σχολιάζοντας μέσω twitter την επίθεση Πακιστανών σε γυναίκα στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Η πολιτευτής της ΝΔ, όπως αυτοπροσδιορίζεται, κλείνοντας το μάτι σε ακροδεξιές απόψεις και τακτικές, γράφει: «Η εγκληματική ενέργεια έξι Πακιστανών χτες το απόγευμα που προσπάθησαν να βιάσουν μια 25χρονη Ελληνίδα που είχε πάει για μπάνιο στην Αγία Μαρίνα δείχνει ξεκάθαρα πως κάποιοι ούτε θέλουν ούτε μπορούν να ενσωματωθούν. Η Δανία δείχνει το δρόμο».

Σημειώνεται ότι η Δανία που η Λατινοπούλου θεωρεί πρότυπο ακολουθεί μια ιδιαίτερα σκληρή πολιτική σε θέματα μετανάστευσης εδώ και χρόνια. Πρόσφατα κήρυξε τη Δαμασκό, ασφαλή περιοχή για την απέλαση εκεί, προσφύγων από τη Συρία. Η πρωθυπουργός Μέτε Φρεντερίκσεν έχει θέσει στόχο της πολιτικής της «μηδενικούς αιτούντες άσυλο στη Δανία».

Ακόμη, η αναγκαστική μετεγκατάσταση προσφύγων επειδή ορισμένες περιοχές σε πόλεις της Δανίας φέρεται να έχουν γίνει γκέτο, είναι μέρος αυτού του προγράμματος.

Η ΕΕ επέκρινε τα νέα σχέδια της δανικής κυβέρνησης: «Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες του Ύπατου Αρμοστή των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες. Η εξωτερική ανάθεση των διαδικασιών ασύλου θέτει υπό αμφισβήτηση την πρόσβαση στην προστασία. Η διαδικασία αυτή δεν συνάδει με τη νέα συμφωνία για το άσυλο και τη μετανάστευση», ανέφερε η Κομισιόν σε ανακοίνωσή της, σε ιδιαίτερα σκληρό τόνο.

Η Κομισιόν θέλει να εξεταστεί προσεκτικά ο δανικός νόμος και στη συνέχεια να αποφασιστούν τα περαιτέρω βήματα. Ωστόσο, οι μονομερείς αυτές κινήσεις από τη Δανία δημιουργούν μια ιδιαίτερη κατάσταση.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024