Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δόμνα Κουντούρη: Δέχθηκα bullying για τα κιλά μου - Ο Πάριος με γείωσε

Δόμνα Κουντούρη: Δέχθηκα bullying για τα κιλά μου – Ο Πάριος με γείωσε

Η Δόμνα Κουντούρη μίλησε για τη διπολική διαταραχή, το μπούλινγκ που έχει δεχθεί για τα κιλά της αλλά και για ένα τραγούδι που έγραψε για τον Γιάννη Πάριο και δεν το ήθελε.

Τη γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 3 – το 2004 – και από τότε η Δόμνα Κουντούρη έχει περάσει σίγουρα πολλά.

Η 42χρονη ερμηνεύτρια μίλησε στην εκπομπή, Love it για τη διπολική διαταραχή, το μπούλινγκ που έχει δεχθεί για τα κιλά της αλλά και για ένα τραγούδι που έγραψε για τον Γιάννη Πάριο και δεν το ήθελε.

Αρχικά είπε: «Τη δημοσιότητα που ήρθε από το Fame Story δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ. Ήμουν 26 χρονών, δεν  ήμουν άνθρωπος που το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό».

Η μάχη με τη διπολική διαταραχή και τα περιττά κιλά

Όπως έχει εξομολογηθεί και παλιότερα, η τραγουδίστρια πάσχει από διπολική διαταραχή. «Δεν μπορώ να το ελέγξω και παίρνω αγωγή γι΄αυτό. Το χειρίζομαι με τον πιο σωστό τρόπο πιστεύω. Έχω κάνει αποδοχή και ακολουθώ τις συμβουλές του γιατρού μου κατά γράμμα. Είμαι πολύ καλά. Η στιγμή της συνειδητοποίησης είναι πάντα δύσκολη. Είπα στον εαυτό μου “κάτι πρέπει να κάνεις”. Πήγα στο Δρομοκαΐτειο έξι μέρες» σημείωσε.

Και συνέχισε: «Δεν έβγαλα όσα λεφτά θα έπρεπε γιατί κλώτσησα πολλά χρήματα. Δεν ήμουν εγώ για εκεί. Όταν είδα τι είναι celebrity και σταρ, τρόμαξα. Μου πρότειναν να πηγαίνω σε έναν χώρο και να παίρνω χρήματα. Και δεν μπορούσα να το κάνω».

Η Δόμνα Κουντούρη δεν δίστασε να πει στην κάμερα του ΣΚΑΪ: «Δέχθηκα μπούλινγκ για τα κιλά μου κι έχω χάσει και δουλειές λόγω των κιλών μου».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Γιάννης Πάριος

Για τον Κωνσταντίνο Αργυρό είπε: «Στο Fame Story ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν 21 ετών και δεν είχε κάνει μεταφώνηση. Οι άνδρες στην πορεία της ζωής κάνουν ένα κλικ στη φωνή και αρχίζει και βαραίνει. Εκείνος δεν είχε κάνει μεταφώνηση. Δεν ήταν πολύ καλός, ήταν ασταθής και αν θυμάμαι είχε φύγει στις τέσσερις εβδομάδες. Αυτό, όμως, που ακούω τώρα είναι εξαιρετικό».

Τέλος, εξέφρασε και το παράπονό της για τον Γιάννη Πάριο: «Έγραψα ένα τραγούδι για τον Γιάννη Πάριο και μου είπε “δεν θέλω, έχω τραγούδια”, έφαγα γείωση. Στην καραντίνα δούλευα ως κούριερ με μηχανάκι».

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024