Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συνεπάγεται επιστημονικά η απιστία;

Τι συνεπάγεται επιστημονικά η απιστία;

Οι ειδικοί έχουν αποφανθεί!

Κι όμως το είπαν οι επιστήμονες.

Το να έχεις μία μόνιμη σχέση δεν είναι κάτι το εύκολο και θέλει πολύ προσπάθεια για να μπορέσεις να την κρατήσεις μιας και αυτή θα σου προσφέρει ασφάλεια ψυχολογική αλλά και σεξουαλική. Όλοι ξέρουμε πως μία μόνιμη σχέση μπορεί να είναι πολύ καλή για την υγεία σου αν όλα πάνε καλά και πως ψυχικά αλλά και σωματικά σε επιβεβαιώνει. Καμιά φορά όμως μπορεί να κάνεις κάποιο ατόπημα, κάποιο χαζό παραστράτημα και να καταλήξεις σε κάποιο ξένο κρεβάτι με ανθρώπους της μίας βραδιάς κι αυτό φυσικά έχει τρομερά αποτελέσματα πάνω σου αλλά και στη σχέση σου.

Τι μπορεί να προκαλέσει στην υγεία μας ένας κακός γάμος

Οι επιστήμονες το είπαν, μία απιστία μπορεί να οδηγήσει σε φρικτά σωματικά προβλήματα και αυτό πρέπει να το προσέξεις γιατί δεν θέλεις να βάλεις σε κίνδυνο τη σχέση σου αλλά και ούτε την υγεία σου.

Ερευνητές της Ιταλικής Εταιρίας Ημικρανίας διαπίστωσαν ότι η απιστία, εκτός του ότι δημιουργεί του κόσμου τα μπερδέματα, μπορεί να προκαλέσει ισχυρό πονοκέφαλο στον/στην άπιστο/η διάρκειας ως και 3 ωρών!

Ενδέχεται μάλιστα να επιδεινωθεί και από άλλους παράγοντες, όπως η αφροδισιακή τροφή, τα φάρμακα που βελτιώνουν τις σεξουαλικές επιδόσεις, το στρες που προκαλείται από την προσπάθεια να παραμείνει μυστική μια παράνομη σχέση.

Ωστόσο, το χειρότερο σενάριο είναι ότι στο 3 – 4% των άπιστων οι πονοκέφαλοι αυτοί μπορούν να οδηγήσουν μέχρι και σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα, το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις αποβαίνει θανατηφόρο.

Η απιστία μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα!

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024