Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The Bachelor: Στα «μαχαίρια» Βασιλάκος και Τσομπανίδου

The Bachelor: Στα «μαχαίρια» Βασιλάκος και Τσομπανίδου

Τα καρφιά στο Instagram και οι αναρτήσεις που έχουν πάρει «φωτιά».

Σύντομος φαίνεται πως ήταν ο έρωτας του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέτας Τσομπανίδου. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο «The Bachelor», όπου η Νικολέτα διεκδικούσε μια θέση στην καρδιά του μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες. Τελικά, κατάφερε να είναι η νικήτρια του ριάλιτι, όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε μετά το παιχνίδι.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει αποκαλύψει το λόγο. Σε παλαιότερη ανάρτησή του, ο Παναγιώτης είχε υποστηρίξει πως μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, θα βρίσκεται όμως πάντα κοντά στη Νικολέτα. Το πρόσφατο story του στο Instagram πάντως δείχνει πως τα πράγματα μάλλον έχουν αλλάξει.

Όπως έγραψε: «Είναι πολύ στενάχωρο άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει να αλλάξουν την ζωή τους με μαχαιρώνουν πισώπλατα! Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου! Παρόλα αυτά όμως θα συγχωρήσω πολλές συμπεριφορές και πράξεις, διότι στην καρδιά μου δεν χωράει μίσος! Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα αφήσω ξανά κάποιον να διαβάλει το όνομα μου! Την πνευματική και ψυχική μου δύναμη δεν μπορείτε να την γκρεμίσετε! Γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε!».

Oι followers της Νικολέτας δε θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν το story και σε ένα Q&A, που έκανε έσπευσαν να την ρωτήσουν αν έχει να πει κάτι. Εκείνη, όμως απάντησε πως δε θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο.

Δείτε το story του Παναγιώτη και την απάντηση της Νικολέτας:

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024