Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Self test: Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα για τη δήλωση αποτελέσματος - Τι συνέβη

Self test: Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα για τη δήλωση αποτελέσματος – Τι συνέβη

Η πλατφόρμα self-testing.gov.gr είναι εκτός λειτουργίας από χθες, Σάββατο, στις 06:00 και θα επανέλθει σήμερα στις 14:00 σύμφωνα με σχετική ενημέρωση

Εκτός λειτουργίας η πλατφόρμα για τη δήλωση του αποτελέσματος των self test, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης.

Η πλατφόρμα self-testing.gov.gr είναι εκτός λειτουργίας από χθες, Σάββατο, στις 06:00 και θα επανέλθει σήμερα στις 14:00 σύμφωνα με σχετική ενημέρωση.

«Λόγω εργασιών αναβάθμισης υποδομών η υπηρεσία δεν θα είναι διαθέσιμη από Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 και ώρα 06:00 έως και Κυριακή 6 Ιουνίου 2021 και ώρα 14:00» αναφέρεται στο μήνυμα που βλέπει ο χρήστης όταν εισέρχεται στη σελίδα.

Σε ανακοίνωση Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης σημειώνεται πως μπαίνει «στην τελική τους φάση οι εργασίες για την αναβάθμιση των πληροφοριακών συστημάτων».

«Η αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών σε σύγχρονες εκδόσεις και υποδομές storage είναι αναγκαία για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ζήτησης, καθώς καθημερινά πραγματοποιούνται περισσότερα από 280.000 login από πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς του Δημοσίου και 145.000 κλήσεις για web services» συμπληρώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Εκτός από την πλατφόρμα για τα self test, εκτός λειτουργίας είναι επίσης:

  • Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών Taxisnet (όπως υπηρεσίες gov.gr, ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ κ.α.)
  • Υπηρεσίες της ΓΓΠΣΔΔ, όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο, και web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ σε φορείς της Δημόσιας Διοίκησης
  • Υπηρεσίες φορολογικής διοίκησης ΑΑΔΕ και Υπ. Οικονομικών, όπως Texisnet, ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, ΨΥΔΗ ΠΕΕΚ, Πόθεν Έσχες κ.α.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024