Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι... ελληνικές ρίζες των Ofenbach

Οι… ελληνικές ρίζες των Ofenbach

Αποκλειστική συνέντευξη στο Mega Star έδωσαν οι Ofenbach, όπου μίλησαν για το πως πέρασαν την καραντίνα, αλλά και τις... ελληνικές τους ρίζες.

Αποκλειστική συνέντευξη στο Mega Star έδωσαν οι Ofenbach, όπου μίλησαν για το πως πέρασαν την καραντίνα, αλλά και τις… ελληνικές τους ρίζες.

«Όσον αφορά στις συναυλίες δεν είμαστε ακόμα ενεργοί, αν και δημιουργήσαμε πολλή μουσική τις δύο τελευταίες χρονιές, κάτι που μας καθιστά μουσικά ενεργούς» τόνισε ο César de Rummel, υπογραμμίζοντας πως «το “Wasted Love” έχει κάνει παντού επιτυχία και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό και είμαστε ενθουσιασμένοι για τα μελλοντικά show».

«Για εμάς το lockdown ήταν καλό κατά κάποιον τρόπο γιατί είχαμε περισσότερο χρόνο να γράψουμε μουσική, διότι δεν ταξιδεύαμε όλη μέρα» σημείωσε ο Dorian Lo, χαρακτηρίζοντας το lockdown ως «ευκαιρία για δημιουργία».

Μάλιστα, ο César de Rummel αποκάλυψε ότι η γιαγιά του είναι Ελληνίδα και γνωρίζει κάποιες ελληνικές φράσεις και λέξεις. «Έχω έρθει στην Ελλάδα περίπου 40 φορές. Το σπίτι μου είναι στη Χαλκίδα» πρόσθεσε, ενώ ο Dorian Lo δεσμεύτηκε πως όταν ανοίξουν τα φεστιβάλ και τα clubs θα έρθουν απευθείας στην Ελλάδα.

«Ειλικρινά, η μουσική μας κουλτούρα προέρχεται από την αγγλική και την αμερικανική μουσική και για αυτό μας βγαίνει φυσικά να συνθέτουμε και να οραματιζόμαστε στα αγγλικά όταν γράφουμε μουσική. Έχουμε μια διεθνή φιλοδοξία, να ταξιδεύουμε χάρη στη μουσική μας και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό, είναι να γινόμαστε κατανοητοί  σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο κάτι που πετυχαίνουμε μέσω της αγγλικής γλώσσας» ανέφερε ο César de Rummel.

Όσον αφορά για τους στόχους τους στο μέλλον, ήταν ξεκάθαροι: Να παίξουν στο φεστιβάλ Coachella, να κερδίσουν ένα βραβείο Grammy και να συνεργαστούν με τον Γιώργο Νταλάρα!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσαν οι Ofenbach στην κάμερα του Mega Star:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024