Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μιχάλης Ιατρόπουλος: Χαμός με την παρατήρηση στην Φαίη Σκορδά

Μιχάλης Ιατρόπουλος: Χαμός με την παρατήρηση στην Φαίη Σκορδά

«Θα σου κάνω μια παρατήρηση, που είπες ότι σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν έκανε μπάνιο η Παναγιώταρου» είπε ο Ιατρόπουλος στην Φαίη Σκορδά

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκε στο Πρωινό την Παρασκευή όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν για τη συμμετοχή του γνωστού ηθοποιού στο ριάλιτι «Η Φάρμα».

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, ωστόσο, ο ηθοποιός θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του στην Φαίη Σκορδά για ένα συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε κάνει κάποια σχόλια σχετικά με την αντίδρασή του ηθοποιού όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μπάνιο στη Φάρμα.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εξέφρασε το παράπονό του στη Φαίη Σκορδά, λέγοντάς της:

«Θα σου κάνω μια παρατήρηση. Είπες πως σου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι όταν έκανε μπάνιο η Παναγιώταρου. Η ίδια η Παναγιώταρου με φώναξε. Καθόμουν δίπλα της και έφτιαχνα ένα σπίτι.

Με φώναξε η ίδια ότι βάζει μαγιό και έρχεται μπάνιο. Και να κάνουμε χαβαλέ. Άρα όταν δε ξέρουμε κάτι δεν το λέμε ελαφρά τη καρδία, Φαίη μου αγαπημένη. Στο εξηγώ τώρα που είμαι εδώ. Μου είπε “έλα να κάνουμε χαβαλέ”. Έτσι όπως το είπες, θα έλεγε κανείς πως είμαι σε μια κλειδαρότρυπα και βλέπω. Δεν είναι ωραίο και δίκαιο. Παρόλα αυτά δε σε παρεξηγώ, επειδή σε αγαπάω από παλιά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024