Ένα ανατρεπτικό και γεμάτο εντάσεις επεισόδιο της «Φάρμας» παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής.
Στην αρχή είδαμε τον αγώνα για την κατάκτηση της αρχηγίας ανάμεσα στον Ντούπη και τον Θανάση Πάτρα, με τον πρώτο να επικρατεί.
Έτσι ο αρχηγός της εβδομάδας Κωνσταντίνος Μακρής (Ντούπης), επέλεξε για μονομάχο την Κάτια Δέδε και στη συνέχεια η ίδια διάλεξε για αντίπαλο της, την Μαρία Μιχαλοπούλου.
Οι δύο παίκτριες έπρεπε να περάσουν από πέντε αγωνίσματα για να διεκδικήσουν τη θέση τους στη «Φάρμα».
Τελικά αυτή που τα πήγε καλύτερα ήταν η Κάτια Δέδε, η οποία εξασφάλισε με αυτόν τον τρόπο την παραμονή της στο παιχνίδι.
Έπειτα η Μαρία Μιχαλοπούλου αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της και εγκατέλειψε οριστικά την «Φάρμα».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.