
Ποιο κανάλι πολιορκεί την Κατερίνα Καινούριου να… ευτυχήσει στη δική του συχνότητα
Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και αρχίζει η «πολιορκία» των πετυχημένων εκπομπών και παρουσιαστών από ανταγωνιστικά κανάλια. Μάλιστα οι πρώτες κρούσεις έχουν ήδη γίνει και φαίνεται να κλείνει και η πρώτη μεταγραφή «βόμβα» που θα φέρει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη.
Η τηλεοπτική σεζόν τελειώνει και αρχίζει η «πολιορκία» των πετυχημένων εκπομπών και παρουσιαστών από ανταγωνιστικά κανάλια. Μάλιστα οι πρώτες κρούσεις έχουν ήδη γίνει και φαίνεται να κλείνει και η πρώτη μεταγραφή «βόμβα» που θα φέρει τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Real, στην τελική ευθεία για να κλειδώσει βρίσκεται η συμφωνία της Κατερίνας Καινούριου με τον Alpha. Το κανάλι της Κάντζας διεκδικεί την Καινούριου και μάλιστα προτίθεται να σπάσει το συμβόλαιο με το Open, με στόχο να την εντάξει στο δυναμικό του.
Οι ίδιες πηγές της εφημερίδας αναφέρουν ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η Κατερίνα Καινούριου βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής στον Alpha, πέντε χρόνια μετά την αποχώρησή της.
Στόχος είναι η παρουσιάστρια να μεταφέρει σχεδόν αυτούσια την εκπομπή που κάνει τώρα.
Την παραγωγή θα υπογράφει και πάλι η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με τον Alpha.
Χωρίς τον Γρηγόρη
Πάντως από την ομάδα της εκπομπής της Καινούριου εκτός μένει ο Γρηγόρης Κουντάρας, ο οποίος συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει ψυγαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο μαζί με την σύζυγό του Ναταλί Κάκκαβα.
- Κεφαλονιά: Ευθύνες ο ένας στον άλλον και όλοι στην Μυρτώ ρίχνουν οι κατηγορούμενοι – Πώς περιγράφουν τις κρίσιμες στιγμές
- Τέλος η υπεροχή του δολαρίου – Ανοίγει ο δρόμος για «petroyuan»
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Παρί 85-79: Στα πλέι ιν της Euroleague ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη των Λιθουανών
- Ντέιβ Τσάπελ εναντίον Ρεπουμπλικανικού Κόμματος – Τα «πολιτικοποιημένα αστεία»
- Ημέρα Παλαιστινίων Κρατουμένων: Μία μέρα για εκείνους που «σαπίζουν» στις φυλακές του Ισραήλ, χωρίς δικαιοσύνη
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Τζόουνς και Παναθηναϊκό – Επιβεβαίωσε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ



