Η Σέλτικ είναι σχεδόν έτοιμη να ανακοινώσει και επίσημα τον Άγγελο Ποστέκογλου, ως τον άνθρωπο που θα την προπονεί την επόμενη χρονιά
Ο σύλλογος της Σκωτίας έχει καταλήξει σε συμφωνία με την νυν ομάδα του Έλληνα τεχνικού, Γιοκοχάμα Φ. Μαρίνος , σχετικά με το ποσό της αποζημίωσης.
Συγκεκριμένα, οι «χουπς» θα πληρώσουν ένα εξαψήφιο αντίτιμο στην ιαπωνική ομάδα – δίχως να είναι γνωστό το νούμερο – η οποία θα απαλάξει τον 55χρονο προπονητή από το συμβόλαιό του.
Ο 55χρονος κόουτς, ο οποίος γεννήθηκε στην Αυστραλίας, αποτελεί τη κορυφαία επιλογή για την Σέλτικ, μετά την «ναυάγιο» των συνομιλιών με τον πρώην προπονητή της Μπόρνμουθ, Έντι Χόου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30