Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρτι με «7αρα» για την Ελβετία – Εντυπωσιάζει η Τουρκία

Πάρτι με «7αρα» για την Ελβετία – Εντυπωσιάζει η Τουρκία

Με… σπασμένα φρένα η Ελβερτία, διέλυσε με 7-0 το Λιχτεστάιν και έδειξε τις ορέξεις της εν όψει Euro. Χωρίς να ανεβάσει ταχύτητες, η Τουρκία έφτασε εύκολα στη νίκη κόντρα στην Ανδόρα, καθώς επικράτησε με 2-0

Με… σπασμένα φρένα η Ελβερτία, διέλυσε με 7-0 το Λιχτεστάιν και έδειξε τις ορέξεις της εν όψει Euro. Χωρίς να ανεβάσει ταχύτητες, η Τουρκία έφτασε εύκολα στη νίκη κόντρα στην Ανδόρα, καθώς επικράτησε με 2-0.

Ελβετία – Λιχτεστάιν 7-0

Χωρίς έλεος η Ελβετία απέναντι στο Λίχτεσταιν. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Λιχτεστάιν και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάριο Γκαβράνοβιτς που πέτυχε χατ τρικ, διέλυσε με 7-0 την αντίπαλη ομάδα και έδειξε τις ορέξεις της εν όψει Euro.

Ο 31χρονος επιθετικός της Ντιναμό Ζάγκερμπ άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μπήκαν τα… μεγάλα ονόματα και οι Ελβετοί πάτησαν το γκάζι.

Ο Φάσναχτ έκανε το 2-0 με το καλήσπερα στο 46ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ήρθε το αυτογκόλ του Φρικ, γράφοντας έτσι το 3-0. Ο Φάσναχτ έκανε το 4-0 στο 70′, ενώ μέσα σε τέσσερα λεπτά ο Γκαβράνοβιτς σκόραρε δύο φορές και έγραψε το 6-0!

Το τελικό 7-0 ήρθε στο 85ο λεπτό από τον Φερνάντες.

Τουρκία – Ανδόρα 2-0

Εύκολη βραδιά και για την Τουρκία. Η ομάδα του Σενιόλ Γιουνές, δεν πάτησε ιδιαίτερα το γκάζι, ωστόσο κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 2-0 της Ανδόρας, στην προετοιμασία της για το Euro.

Για τους Τούρκους τα γκολ ήρθαν και τα δύο στο δεύτερο ημίχρονο, με τον φορμαρισμένο Μπουράκ Γιλμάζ να ανοίγει το σκορ στο 58ο λεπτό και τον Τσενκίζ Ουντέρ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 77ο λεπτό.

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024