Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Συντετριμμένη η γιαγιά του αγοριού που έπεσε στο φρεάτιο - Τι δήλωσε

Θεσσαλονίκη: Συντετριμμένη η γιαγιά του αγοριού που έπεσε στο φρεάτιο – Τι δήλωσε

Με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της, προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί

Σοκαρισμένη εμφανίζεται η γιαγιά του μόλις 18μηνων αγοριού που σκοτώθηκε από την πτώση του σε φρεάτιο αποχέτευσης στα Νέα Μάλγαρα της Θεσσαλονίκης.

«Κάθε μέρα το μωρό ήταν στο σπίτι μας»» ήταν τα μοναδικά λόγια που κατάφερε να ψελλίσει η γυναίκα αναφερόμενη στις μοιραίες στιγμές που οδήγησαν στην τραγωδία, όταν το μόλις 18 μηνών εγγόνι της διέφυγε την προσοχή της.

Με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της, προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Να βρει ή ίδια δύναμη αλλά και να δώσει κουράγιο στην κόρη και στον γαμπρό της, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τι τους βρήκε.

Μιλώντας στο newsit.gr η γιαγιά είπε ότι η ίδια μαζί με τον σύζυγο της είχαν αναλάβει την καθημερινή φροντίδα του εγγονού της, τις ώρες που η κόρη της βρισκόταν στην εργασία της. «Κάθε μέρα ήταν εδώ το μωρό. Εμείς το κοιτούσαμε το παιδί. Η κόρη μου πότε δούλευε, πότε δεν δούλευε».

Για το τραγικό δυστύχημα μίλησε και μία ξαδέρφη της η οποία από την πρώτη στιγμή έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συγγενείς. «Ήταν ένα τραγικό ατύχημα το οποίο συνέβη ξαφνικά. Δεν το περίμενε κανείς. Ξαφνικά το παιδί έφυγε μπροστά από τα μάτια τους. Έφυγε από την προσοχή τους. Συνέχεια ήταν μπροστά στα πόδια του παππού και της γιαγιάς του».

Πώς συνέβη η τραγωδία

Όταν οι παππούδες αντιλήφθηκαν ότι χάθηκε το αγοράκι, ξεκίνησαν να ρωτούν στη γειτονιά, γι αυτό και δεν ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές. Η μητέρα του επέστρεψε στο σπίτι 40 λεπτά αργότερα και ξεκίνησε να ψάχνει το παιδί ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί αλλά και πυροσβέστες, καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι το βρέφος μπορεί να είχε πέσει μέσα σε βόθρο.

Όπως έγινε γνωστό στο φρεάτιο της αποχέτευσης υπήρχαν δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν να είναι λυγισμένα και με αίματα.

Αμέσως όλοι κατάλαβαν ότι το 18 μηνών αγοράκι είχε πέσει μέσα και ξεκίνησε μια αγωνιώδης διαδικασία για την ανάσυρσή του.

Δυστυχώς, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί σοκ και να γεμίζει θλίψη τόσο την οικογένεια, όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Όσο για τον 50χρονο πατέρα του παιδιού, βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι και εκείνη την ώρα επέστρεφε  από την Αθήνα.

Τέλος σύμφωνα με τις πληροφορίες η γιαγιά, όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό βρισκόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, ο οποίος αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, στον κάτω.

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024