
Θεσσαλονίκη: Κακουργηματική δίωξη κατά του γιατρού για συνταγογράφηση ναρκωτικών χαπιών
Προηγήθηκε έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σύμφωνα με την οποία φέρεται να υπέγραφε συνταγές με σκευάσματα που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών και συνήθως χρησιμοποιούνται από τοξικομανείς
Σε ανακριτή παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 62χρονος παθολόγος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος ότι συνταγογραφούσε ναρκωτικά χάπια, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών με την ιδιότητα του γιατρού. Προηγήθηκε έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σύμφωνα με την οποία φέρεται να υπέγραφε συνταγές με σκευάσματα που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών και συνήθως χρησιμοποιούνται από τοξικομανείς.
Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Παθολόγος συνταγογραφούσε ναρκωτικά χάπια έναντι αμοιβής
Η δικογραφία φαίνεται να περιλαμβάνει εκατοντάδες περιπτώσεις ασφαλισμένων μέσω ΑΜΚΑ, από το 2019. Ο ίδιος απολογούμενος προανακριτικά, αρνήθηκε την κατηγορία. Σε έρευνα που ακολούθησε τη σύλληψή του εντοπίστηκαν στο σπίτι του 13 δισκία χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Πηγή: ΑΠΕ
- Μύκονος Betsson – Περιστέρι Betsson 92-88: Βήμα οκτάδας από τους νησιώτες (vid)
- Επίθεση σε δύο πλοία με ινδική σημαία στα Στενά του Ορμούζ – Επιβεβαιώνει η Ινδία, έντονη ανησυχία στο Νέο Δελχί
- Από τον Φεβρουάριο του 2001: 60-0 σερί ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό! (vid)
- WSJ: Ο αμερικανικός στρατός ετοιμάζεται να επιβιβαστεί σε πλοία που συνδέονται με το Ιράν
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 10-14: Νέα νίκη για τους «ερυθρόλευκους» που επέκτειναν το ιστορικό σερί
- ΟΦΗ-Λεβαδειακός 2-0: Νίκη των Κρητικών πριν τον τελικό Κυπέλλου, «βλέπουν» και 5η θέση!
