Μοιραία ήταν η πτώση από τις σκάλες του σπιτιού του για έναν 50χρονο άντρα, στη Σητεία την Τετάρτη.
Άφωνοι έμειναν οι γείτονες του άτυχου άνδρα αντικρίζοντάς τον πεσμένο με τραύματα στο κεφάλι χωρίς τις αισθήσεις του μετά από πτώση μέσα στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου έσπευσε στο σημείο, όμως δυστυχώς ήταν ήδη αργά.
Η σωρός του 50χρονου θα μεταφερθεί σήμερα στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να γίνει νεκροψία νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.