Πανικός επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στον Εθνικό Κήπο όταν ένας άνδρας άρχισε να αυτοϊκανοποιείται σε κοινή θέα.
Πρόκειται για έναν 77χρονο ο οποίος έβγαλε το μόριό του σε κοινή θέα και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε πολίτες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά.
Τον τσάκωσαν δυο γυναίκες
Τον άνδρα αντιλήφθηκε μια νεαρή γυναίκα – κατά πληροφορίες τουρκικής καταγωγής – η οποία τον προειδοποίησε να σταματήσει και του είπε ότι θα καλέσει την αστυνομία.
Ο ίδιος της πρόσφερε χρήματα προκειμένου να μην τηλεφωνήσει στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει.
Τελικά με την βοήθεια μιας ακόμη γυναίκας κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ενώ λίγο μετά έφτασε και η αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα.
Ο 77χρονος στην απολογία του παραδέχτηκε την πράξη του και κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα