Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συνεχίζει ακάθεκτος ο Τσιτσιπάς: Στον τρίτο γύρο χωρίς να χάσει σετ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Τσιτσιπάς: Στον τρίτο γύρο χωρίς να χάσει σετ

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε με 3-0 σετ του Ισπανού Πέδρο Μαρτίνεθ και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Πέδρο Μαρτίνεθ και χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε με 3-0 σετ του Ισπανού και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ελληνας τενίστας νίκησε με 6-3, 6-4, 6-3 τον Ιβηρα και σφράγισε το εισιτήριό του για την επόμενη φάση του γαλλικού γκραντ σλαμ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Τζον Ισνερ, ο οποίος νωρίτερα κέρδισε με 7-6 (6), 6-1, 7-6 (5) τον Φίλιπ Κραϊνοβιτς. Το παιχνίδι των δύο ανδρών για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (4/6).

Ο Ισπανός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε 3-2 με μπρέικ, αλλά ο Στέφανος απάντησε άμεσα και επιβλητικά, με τον Ελληνα τενίστα να παίρνει τα επόμενα τέσσερα γκέιμ και να κάνει το 6-3 και το 1-0 στα σετ. Ο Τσιτσιπάς με ωραίο τένις και προσεγμένα χτυπήματα έφερε τα πάνω κάτω στο σετ και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τρίτο γύρο της φετινής διοργάνωσης.

Ο Ισπανός προηγήθηκε με μπρέικ και στο δεύτερο σετ (2-0), αλλά και πάλι ο Τσιτσιπάς απάντησε. Ο 22χρονος ισοφάρισε σε 2-2 και έχασε αρκετές ευκαιρίες στο πέμπτο γκέιμ για να κάνει νέο μπρέικ. Τελικά, τα κατάφερε στο 9ο γκέιμ, με τον Στέφανο να φτάνει στο 5-4 και στη συνέχεια να σερβίρει σωστά για το 6-4 και το 2-0 στα σετ.

Στο τρίτο σετ ο Στέφανος με την ψυχολογία στα ύψη και παίζοντας πολύ ωραίο τένις προηγήθηκε με 4-1, αλλά ο Ισπανός κατάφερε να μειώσει σε 4-2. Ο Τσιτσιπάς όμως έσπασε για μια ακόμα φορά το σερβίς του Πέδρο Μαρτίνεθ και προηγήθηκε με 5-2, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στη νίκη με 6-3.

 

Sports in

Η πτώση της Ποδοσφαιρικής Ρώμης

Η Γιουνάιτεντ είναι ένας ποδοσφαιρικός οργανισμός σε αποσύνθεση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024