Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμπαπέ: «Kανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Μέσι και Ρονάλντο»

Εμπαπέ: «Kανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Μέσι και Ρονάλντο»

Την πεποίθηση ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Κίλιαν Εμπαμπέ.

Την πεποίθηση ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο εξέφρασε ο Κίλιαν Εμπαμπέ. Ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν έπλεξε το εγκώμιο των δυο θρύλων του ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε για την αγάπη που νιώθει για την χώρα του την Γαλλία.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Πάντα αισθανόμουν Γάλλος. Δεν ξεχνάω τις ρίζες μου και την καταγωγή μου, είναι μέρος του εαυτού μου, αλλά έχω φτιάξει όλη μου την ζωή στη Γαλλία και ποτέ καμία στιγμή δεν έχω νιώσει ότι δεν είμαι σπίτι μου. Εγώ και η οικογένεια μου έχουμε μπόλικη αγάπη για την χώρα, γιατί μας έδωσε πράγματα και θέλουμε να τις τα επιστρέψουμε»

Για το αν μπορεί να συγκριθεί με Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο: «Δεν το γνωρίζω μόνο εγώ αυτό, αλλά ο καθένας. Αν πεις ότι είσαι καλύτερος από αυτούς, σημαίνει ότι είσαι εγωιστής και βλέπεις μόνο τον εαυτό σου. Αυτοί οι παίκτες δεν συγκρίνονται με κανέναν. Έσπασαν κάθε νόμο της φύσης, διέλυσαν τα στατιστικά. Έχουν 10-15 απίθανα χρόνια».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024