
MasterChef: Επέστρεψαν 4 παίκτες μια ανάσα πριν τον τελικό
Στο χτεσινό επεισόδιο οι δύο φιναλίστ, Μαργαρίτα και Διονύσης, ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη αφού στην κουζίνα του MasterChef επέστρεψαν οι 4 παλιοί παίκτες
Στο χτεσινό επεισόδιο οι δύο φιναλίστ, Μαργαρίτα και Διονύσης, ήρθαν αντιμέτωποι με μια μεγάλη έκπληξη αφού στην κουζίνα του MasterChef επέστρεψαν οι 4 παλιοί παίκτες. Έτσι, είδαμε ξανά τον Τζιοβάνι Σκαράτζι, τον Παύλο Χάπιλλο, τον Αλέξανδρο Συνοδινό και τη Μαρίνα Ντεμολλάι.
Οι κριτές ανακοίνωσαν στους βοηθούν ότι θα κερδίσουν από 5.000 ευρώ αν η ομάδα τους πάρει τη νίκη και στη συνέχεια η Μαργαρίτα και ο Διονύσης επέλεξαν τα μέλη των ομάδων τους. Πρώτος διάλεξε ο Διονύσης ο οποίος επέλεξε τον Τζιοβάνι και στη συνέχεια τον Αλέξανδρο, ενώ η ομάδα της Μαργαρίτας απαρτιζόταν από τον Παύλο και τη Μαρίνα.
Νικήτρια ομάδα ήταν τελικά η ομάδα της Μαργαρίτα Νικολαΐδη , η οποία συγκέντρωσε 8 βαθμούς σε αντίθεση με την ομάδα του Διονύση Σαρακίνη, που πήρε 7 βαθμούς.
- Ποινή φυλάκισης σε 69χρονο που επιτέθηκε σε διασώστες του ΕΚΑΒ που πήγαν να τον βοηθήσουν
- Ολυμπιακός: Στο ξενοδοχείο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»
- Αθηνών – Λαμίας: Καραμπόλα 7 οχημάτων στο ύψος της εξόδου για Λυκόβρυση
- Έμπολα: Στη Γερμανία ο Αμερικανός γιατρός που προσβλήθηκε στον Κονγκό, αφότου χειρούργησε ασθενή
- Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και… τώρα ΟΑΚΑ! (vid)
- Σακελλαρίδης για Γεωργιάδη: Για να έρθει κάποιος σε δύσκολη θέση, πρέπει να έχει «σπονδυλική στήλη»