Δευτέρα 22 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Touring Superleggera Arese RH95: Αλάνθαστα… ιταλικό

Touring Superleggera Arese RH95: Αλάνθαστα… ιταλικό

Η φίρμα που έχει υπογράψει την Disco Volante παρουσιάζει το τελευταίο της δημιούργημα, ένα σπορ, γοητευτικό supercar με αδιάψευστο ιταλικό DNA τόσο στην σχεδίαση όσο και στην τεχνολογία.

O ιταλός κατασκευαστής, με αφορμή την 95η επέτειο από την ίδρυσή του, παρουσίασε την τελευταία του εξωτική δημιουργία η οποία θα παρουσιαστεί επισήμως στο εξεζητημένο Salon Prive που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Αν και η Touring Superleggera δεν δημοσιοποιεί προς το παρόν πολλές πληροφορίες για το Arese RH95, οι εικόνες μιλούν από μονές τους αλλά και αποκαλύπτουν την αναπόφευκτη συνάφεια με κεντρομήχανα μοντέλα της Ferrari όπως η 488 GTB με δεδομένη την μακρόχρονη κοινή ιστορία των δύο εταιρειών.

Έτσι, παρόλο που η ιταλική φίρμα δεν δίνει περαιτέρω πληροφορίες δεν αποκλείεται το Arese RH95 να έχει ως αφετηρία το παραπάνω μοντέλο της Ferrari καθώς ήδη το κοινό τους παρελθόν ξεκινά από το 1940 και την 166ΜΜ και φτάνει ως τα σύγχρονα Aero 3 και Touring Berlinetta αμφότερα βασισμένα στην Ferrari F12.

Όπως και να έχει με το πλαίσιο που αξιοποιήθηκε ως βάση για το Arese RH95, στο πίσω τμήμα του παρεπιδημεί ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 δια χειρός Maranello ο οποίος αποδίδει 670 ίππους και 760 Nm ροπής και θα συνδυάζεται με το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη F1 επίσης με την υπογραφή της Ferrari.

Χάρη στο ανθρακονημάτινο σκαρί του ιταλικού τετράτροχου η επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα αναμένεται να απαιτεί μόλις 3,0 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα θα διαμορφωθεί σε 330 χλμ./ώρα.

Σε ό,τι αφορά τις λεπτομέρειες, μια προσεκτική παρατήρηση αποκαλύπτει στοιχεία από το πλούσιο παρελθόν της εταιρείας όπως τα σχεδιαστικά στοιχεία από χρώμιο στα πλευρά που παραπέμπουν στην Disco Volante, την γρίλια και τις εισαγωγές αέρα που θυμίζουν το Aero 3.

To εσωτερικό προδιαγράφεται εξίσου πληθωρικό όσο και οδηγοκεντρικό ενώ φυσικά θα προσφέρει πλείστες δυνατότητες εξατομίκευσης με δεδομένο και ότι η Superleggera Touring ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κατασκευάσει το Arese σε μόλις 18 αντίτυπα.

Sports in

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών»

Η Νότιγχαμ Φόρεστ με ανακοίνωσή της ζητάει να δοθούν στη δημοσιότητα οι συζητήσεις των διαιτητών στο χθεσινό παιχνίδι με την Έβερτον.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 22 Απριλίου 2024