Euro: Αισιοδοξία για συμμετοχή του Ντε Μπρόινε
Aισιοδοξία επικρατεί για την συμμετοχή του Κέβιν Ντε Μπρόινε στο Euro 2020, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.
Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής Βελγίου, όσον αφορά της συμμετοχή ενός από τους σημαντικότερους παίκτες της, Κέβιν Ντε Μπρόινε.
Ο Βέλγος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Σίτι τραυματίστηκε στο πρόσωπο, σε σύγκρουση που είχε με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ στον μεγάλο τελικό του Champions League στο Πόρτο και πλέον εξετάζεται το αν θα αγωνιστεί στο τουρνουά με τα χρώματα της χώρας του.
«Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί χειρουργείο, θα περιμένουμε να δούμε τι θα μας πουν οι γιατροί για την κατάστασή του. Μπορεί να χάσει το πρώτο ματς, αλλά τον άκουσα αισιόδοξο και απλά περιμένουμε τις επόμενες τέσσερις – πέντε μέρες να δούμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται», ανέφερε ο προπονητής της ομάδας Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»
- Το «κόλπο γκρόσο» της Ρεάλ, η επιστροφή του Παζ και το… λογιστικό αριστούργημα του Πέρεθ
- Η διπλωματία του Λανουά με τους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ
- Ουέσκα – Σαραγόσα: Τερματοφύλακας γρονθοκόπησε αντίπαλο και ακολούθησε χαμός! (vid)
- Σκόραρε ο Τζόλης, ελπίζει για το πρωτάθλημα η Κλαμπ Μπριζ
- Το πιο καλό νέο είναι ο… Τζόουνς
- Ελλάδα – Ουγγαρία 13-12: Πετυχημένη πρόβα για την Εθνική πριν τα προκριματικά του World Cup (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442