Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Red Bull Art of Motion: Διαγωνισμός Find the Cans

Red Bull Art of Motion: Διαγωνισμός Find the Cans

Θέλεις να παρακολουθήσεις από πρώτη θέση το Red Bull Art of Motion μαζί με την παρέα σου, πάνω σε σκάφος; Σκάναρε το QR code στις συσκευασίες Red Bull 250ml, σπάσε το ρεκόρ βρίσκοντας τα πιο πολλά κουτάκια και απόλαυσε την απόλυτη VIP εμπειρία!

Το Red Bull Art of Motion  επιστρέφει το 2021 και οι καλύτεροι freerunners του κόσμου θα αναμετρηθούν σε μια μοναδική πίστα αλλά και σε μια ολοκαίνουρια τοποθεσία, στην καρδιά του Πειραιά, στο Μικρολίμανο.

Ένα από τα πρώτα λιμάνια της Αττικής με την αμφιθεατρική Καστέλα να υψώνεται γύρω του θα φιλοξενήσει τον κορυφαίο freerunning διαγωνισμό, εκεί όπου οι 18 καλύτεροι αθλητές του κόσμου θα αναδείξουν τα skills τους εν πλω!

Θέλεις να είσαι αυτός που θα τους βλέπει από απόσταση αναπνοής; Αν ναι, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:

1. Σκάναρε το QR code στις συσκευασίες Red Bull 250ml

2. Παίξε το παιχνίδι Find the Cans στο redbull.com/findthecans

3. Μπες στην κλήρωση και διεκδίκησε τις καλύτερες θέσεις για να ζήσεις το Red Bull Art of Motion από την πρώτη θέση στο Μικρολίμανο, στις 10 Ιουλίου

Μπες τώρα στο redbull.com/findthecans και βρες τα 5 κρυμμένα κουτάκια όσο πιο γρήγορα μπορείς. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα σκάφος για εκείνον και την παρέα του για να παρακολουθήσουν τον αγώνα από απόσταση αναπνοής, εν πλω! Το σκάφος θα έχει χωρητικότητα μέχρι 10 άτομα. Ο 2ος έως και ο 10ος νικητής κερδίζουν από μία VIP θέση σε σκάφος για τους ίδιους και ακόμη ένα φίλο ή φίλη τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα!

Μια ξεχωριστή εμπειρία σε περιμένει για να μοιραστείς με τους φίλους σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις ένα Red Bull, να σκανάρεις τον QR κωδικό και να παίξεις βρίσκοντας τα κουτάκια πιο γρήγορα από όλους! Τα βήματα του παιχνιδιού όπως και οι όροι και οι προϋποθέσεις αναγράφονται αναλυτικά εδώ, μην χάνεις χρόνο!

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024