Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εμβόλιο: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στη 44χρονη Γλυκερία - Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της

Εμβόλιο: Θρήνος στο τελευταίο αντίο στη 44χρονη Γλυκερία – Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος και τα τρία παιδιά της

«Ο θάνατος της συζύγου μου ας γίνει η αφορμή να κατανοήσουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις ότι η ανθρώπινη ζωή δεν μπαίνει σε ζυγαριά, δεν μετριέται με αριθμούς και δεν αποτυπώνεται με στατιστικές»

Με αυτοκινητοπομπή οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία η 44χρονη Γλυκερία που κατέληξε από παρενέργειες του εμβολιασμού της με AstraZeneca.

Τραγικές φιγούρες τα τρία ανήλικα παιδιά της 8, 10 και 12 ετών, που άφηναν λίγα λουλούδια για τελευταία φορά στη μητέρα τους, αλλά και ο σύζυγός της ο οποίος με μια ανακοίνωση αφήνει αιχμές κατά όσων λαμβάνουν αποφάσεις.

«Ο θάνατος της συζύγου μου ας γίνει η αφορμή να κατανοήσουν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις ότι η ανθρώπινη ζωή δεν μπαίνει σε ζυγαριά, δεν μετριέται με αριθμούς και δεν αποτυπώνεται με στατιστικές» λέει ο σύζυγος της άτυχης 44χρονης.

Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια της γυναίκας και παραδέχθηκε πως ο θάνατος οφείλεται σε σύνδρομο που σχετίζεται με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Συντετριμμένη η Μαρία Θεοδωρίδου

«Να εκφράσω τα βαθιά συλλυπητήρια στην οικογένεια της 44χρονης Γλυκερίας από την Κρήτη που κατέληξε λόγω του σπάνιου συνδρόμου θρόμβωσης και θρομβοπενίας που οφείλεται στο εμβόλιο της Astrazeneca» είπε η Μαρία Θεοδωρίδου.

Η Γλυκερία είχε εμβολιαστεί στις 6 Μαΐου με το σκεύασμα της AstraZeneca. Τα συμπτώματα την οδήγησαν στην εντατική, όπου πάλεψε 11 ημέρες αλλά δεν τα κατάφερε.

Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη μητέρα τριών παιδιών είπαν συγγενείς και φίλοι στον τόπο καταγωγής της, τη Λοχριά Αμαρύου.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024