Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Περιμένω σκληρές μάχες»

Τσιτσιπάς: «Περιμένω σκληρές μάχες»

Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τη νίκη επί του Σαρντί και στη συνέχεια τόνισε ότι έχει προετοιμαστεί πολύ καλά για το Ρολάν Γκαρός και είναι έτοιμος να δώσει μεγάλες μάχες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το βράδυ της Κυριακής επικράτησε με 3-0 σετ του Ζερεμί Σαρντί και πέρασε στον δεύτερο γύρο του Ρολάν Γκαρός.

Ο Ελληνας τενίστας μίλησε για τη νίκη απέναντι στον Γάλλο και στάθηκε στην ψυχολογική ώθηση που πήρε μετά την κατάκτηση του πρώτου σετ στο τάι μπρέικ.

«Το παιχνίδι μου δεν ήταν εκεί από την αρχή. Το tie-break του 1ου σετ άλλαξε τα πράγματα, μου έδωσε ψυχολογία και θετικότητα. Μπήκα πιο επιθετικά στο 2ο σετ και ανέβασα το επίπεδό μου, ενώ στο 3ο σετ ένιωσα ότι είχα τον απόλυτο έλεγχο και τα πράγματα δούλευαν καλά για μένα», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος, που περιμένει τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε ότι έχει κάνει καλή προετοιμασία και είναι έτοιμος για να δώσει μεγάλες μάχες στο γαλλικό γκραντ σλαμ.

«Έχω παίξει καλό τένις στα τελευταία Grand Slams και θα έλεγα ότι είχα καλά αποτελέσματα. Μου αρέσει να δείχνω αυτή τη συνέπεια, προκρίθηκα σε δυο συνεχόμενους ημιτελικούς Grand Slam. Θεωρώ τον εαυτό μου καλό παίκτη στο χώμα, τα πράγματα πήγαν καλά για μένα τις τελευταίες εβδομάδες.

Είχα δύσκολους αντιπάλους. Σίγουρα δεν θέλω να χαλαρώσω γιατί έχω ακόμα πολλή δουλειά να κάνω. Αυτές οι δυο εβδομάδες στο Παρίσι θα είναι δύσκολες, περιμένω σκληρές μάχες στα περισσότερα παιχνίδια μου και θέλω να αφιερώσω τη συγκέντρωσή μου εκεί», πρόσθεσε.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024