Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Το σενάριο με Οκριασβίλι και η λογική του Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Το σενάριο με Οκριασβίλι και η λογική του Γιοβάνοβιτς

Στην Κύπρο επιμένουν ότι ο 29χρονος Γεωργιανός εξτρέμ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι άγνωστο εάν πληροί ένα βασικό κριτήριο του Σέρβου προπονητή.

Ο Τορνίκε Οκριασβίλι είναι ένας από τους πολλούς παίκτες οι οποίοι προτάθηκαν στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες. Επίσης, είναι ένας από εκείνους που έχουν ξεχωρίσει από το πρώτο φιλτράρισμα και το όνομα του έχει καταχωρηθεί στο… σκληρό δίσκο.

Η πληροφόρηση από την Κύπρο αναφέρει ότι ο ατζέντης του Γεωργιανού διεθνούς αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης της Ανόρθωσης, καθώς και δύο κρούσεις από άλλες ομάδες, η μία εκ των οποίων ήταν η Ομόνοια.

Η απάντηση του ατζέντη του Οκριασβίλι είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό. Οι φήμες αναφέρουν πως ο 29χρονος επιθετικός περιμένει τον Παναθηναϊκό, αφού έχει λάβει ενδείξεις ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενδιαφέρεται.

Πάντως, από το Τριφύλλι δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό. Ο Γιοβάνοβιτς έχει χαρτογραφήσει τις ανάγκες του ρόστερ, αλλά δεν έχει υποδείξει περιπτώσεις που του αρέσουν. Ο Σέρβος προπονητής θέλει οπωσδήποτε βασικό εξτρέμ, αλλά είναι άγνωστο εάν τον καλύπτει ο Οκριασβίλι.

Διότι ο Οκριασβίλι είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά δεν είναι βέβαιο πως είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά. Και ο Γιοβάνοβιτς αναζητά τον ακραίο επιθετικός που είναι καλύτερος από τους υπάρχοντες και όχι ισάξιος.

Πηγή: to10.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024